Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Sote de mazăre cu fasole verde, prosciutto și cruton pâine
O rețetă perfectă pentru o masă în familie.
Ușor
4 persoane
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
100 g Mazăre verde boabe Bonduelle
100 g Fasole verde fină, întreagă BIO Bonduelle
4 felii de prosciutto
100 ml. roșii în bulion
4 bruschete pâine
Sare
Ulei de măsline
1 ceapă mică
80 g zahăr brun
100 ml. oțet balsamic
Piper
Ingrediente pentru 4 persoane
100 g Mazăre verde boabe Bonduelle
100 g Fasole verde fină, întreagă BIO Bonduelle
4 felii de prosciutto
100 ml. roșii în bulion
4 bruschete pâine
Sare
Ulei de măsline
1 ceapă mică
80 g zahăr brun
100 ml. oțet balsamic
Piper
Pași 1
Se taie ceapa julien și se călește cu puțin ulei de măsline.
Pași 2
Se adaugă apoi fasolea verde și mazărea din conservă, roșiile în bulion, sare, piper, se lasă să scadă. După ce s-a lăsat la răcit, se bagă compoziția în feliile de prosciutto.
Pași 3
Bruschetele de pâine se taie și se bagă la cuptorul încins la 180 de grade, timp de 2 minute.
Pași 4
Între timp, pregătim reductia de oțet balsamic: zahărul brun se topește, se amestecă cu oțetul balsamic și se lasă să fiarbă la foc mic, până devine o cremă. Se ornează cu crutoanele de pâine și reducția de oțet balsamic. Poftă bună!
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Supă cremă de legume verzi cu năut
O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bogat în fibre și proteine, se regăsesc în acestă rețetă gustoasă.
Buddha Bowl
Bonduelle vine în întâmpinarea verii cu o rețetă fresh, bogată în proteine vegetale, perfectă pentru...
Supă cremă de legume verzi cu parmezan
Descoperă o rețetă simplă și delicioasă de supă cremă de legume verzi cu parmezan ras de la Bonduell...