Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Salată cu hrișcă, dovleac și brânză
Alege această rețetă pentru un prânz plin de nutrienți.
Mediu
2 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
400 g Cereali cu dovleac și hrișcă Bonduelle
100 g broccoli
100 g brânză de capră
100 ml stoc de legume
1 dovlecel verde
5 ridichi
2 căței de usturoi
1/2 lime
o lingură de ulei
o crenguță de rozmarin
piper roșu
sare
Ingrediente pentru 2 persoane
400 g Cereali cu dovleac și hrișcă Bonduelle
100 g broccoli
100 g brânză de capră
100 ml stoc de legume
1 dovlecel verde
5 ridichi
2 căței de usturoi
1/2 lime
o lingură de ulei
o crenguță de rozmarin
piper roșu
sare
Pași 1
Tocăm dovlecelul în cubulețe, îl punem în tavă și rupem deasupra broccoli.
Pași 2
Feliem ridichile și le adăugăm în tavă.
Pași 3
Tocăm usturoiul, îl punem într-un vas, punem deasupra ulei. Amestecul bine frecat îl turnăm deasupra compoziției din tavă. Adăugăm o crenguță de rozmarin. Stoarcem 1/2 lime deasupra.
Pași 4
Punem tava la cuptor pentru 20 de minute.
Pași 5
Călim produsul Cereali cu dovleac și hrișcă Bonduelle. Se adauga stoc de legume și se lasă la foc mediu pentru 23 minute. După turnăm produsul în tava proaspăt scoasă din cuptor.
Pași 6
Amestecăm totul și deasupra presărăm bucăți de brânză de capră.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Risotto de hrișcă cu dovleac și ciuperci
Delicios și ușor de preparat! O nouă rețetă cu Cerealli Bonduelle
Caracatiță cu legume mediteranene
Bucătăria mediteraneană este acum mai aproape de tine cu ajutorul amestecului de legume Mediteranean...
Pui cu Piure din legume verzi
Înlocuiește clasicul piure de cartofi cu nutrienții legumelor verzi, iar prânzul în familie va fi o ...