Ruladă de carne și legume la cuptor
Ruladă de carne cu mazăre și morcovi la cuptor.
Ușor
4 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 pungă (400 g) Mazăre verde boabe dulce Bonduelle
50 g unt
2 căței usturoi
500 g carne de porc
1 lingură condiment carne porc
1 lingură delicat
100 g cașcaval tare
50 g unt
2 căței usturoi
500 g carne de porc
1 lingură condiment carne porc
1 lingură delicat
100 g cașcaval tare
Ingrediente pentru 4 persoane
1 pungă (400 g) Mazăre verde boabe dulce Bonduelle
50 g unt
2 căței usturoi
500 g carne de porc
1 lingură condiment carne porc
1 lingură delicat
100 g cașcaval tare
50 g unt
2 căței usturoi
500 g carne de porc
1 lingură condiment carne porc
1 lingură delicat
100 g cașcaval tare
- Pași 1Se porționează mușchiulețul de porc, se bate bine cu bătătorul, se condimentează cu condiment de porc.
- Pași 2Peste carne se așează legumele călite în unt cu delicat și usturoi, se mai pune deasupra unt și cașcaval.
- Pași 3Se rulează și se dă la cuptor la foc încet, 40 de minute. Poftă bună!
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
- DESCOPERĂ REȚETA
Buddha Bowl
Bonduelle vine în întâmpinarea verii cu o rețetă fresh, bogată în proteine vegetale, perfectă pentru sezonul cald.
- DESCOPERĂ REȚETA
Supă cremă de legume verzi cu năut
O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bogat în fibre și proteine, se regăsesc în acestă rețetă gustoasă.
- DESCOPERĂ REȚETA
Salată asiatică cu orez
Specifică bucătăriei chinezești, salata cu orez va reprezenta o inovație în cartea ta de rețete. Un prânz sățios va fi asigurat de gustul fresh al acestei rețete.
Descoperă și...








.webp)
.webp)






