Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Mâncare de ciuperci cu cartofi
Un preparat special, ce merită încercat!
Mediu
4 persoane
50 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
2 borcane (560 g) Ciuperci întregi Bonduelle
2 cartofi
2 vinete
2 cepe roșii
500 ml lapte migdale
1 l apă
3 linguri muștar boabe franțuzesc
3 linguri bulion
3 linguri ulei de măsline
2 linguri pastă curry
coriandru proaspăt
salvie
1 linguriță pudră curry
2 stele de anason
fulgi de sare neagră
sare, piper
Ingrediente pentru 4 persoane
2 borcane (560 g) Ciuperci întregi Bonduelle
2 cartofi
2 vinete
2 cepe roșii
500 ml lapte migdale
1 l apă
3 linguri muștar boabe franțuzesc
3 linguri bulion
3 linguri ulei de măsline
2 linguri pastă curry
coriandru proaspăt
salvie
1 linguriță pudră curry
2 stele de anason
fulgi de sare neagră
sare, piper
Pași 1
Tăiem mărunt ceapa roșie, vinetele și cartofii în cuburi.
Pași 2
Călim într-o tigaie wok în puțin ulei ceapa roșie, după care adăugăm vânăta, ciupercile, cartofii și 1 l de apă. Asezonăm cu sare și piper. Lăsăm să fiarbă timp de 10 minute, încercăm cartofii dacă sunt fierți.
Pași 3
Adăugăm apoi laptele de migdale și condimentăm cu pastă curry, muștar franțuzesc, coriandru proaspăt și stele de anason. La sfârșit adăugăm și bulionul.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Lasagna rulată cu ciuperci și brânză
Dacă vă place lasagna, atunci această rețetă își va face locul în bucătăria ta. Rulourile de lasagna cu ciuperci, o alegere ideală pentru cina cu cei dragi.
Risotto de hrișcă cu dovleac și ciuperci
Delicios și ușor de preparat! O nouă rețetă cu Cerealli Bonduelle
Paste mediteraneene
O porție de paste gustose asezonate cu un mix complex de legume mediteraneene!