Pinterest

Mini tarte cu ciuperci și spanac

Aceste mini tarte pot constitui un mic dejun perfect. Sățioase și gustoase, sunt perfecte pentru a-ți începe ziua.
Ușor
2 persoane
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
1/2 cană Spanac tocat Bonduelle

1 cană ciuperci

200 g aluat foietaj

1/2 ardei roșu

1 cățel Usturoi

2 ouă

Sare

Piper

Unt pentru uns

1/2 cană Parmezan
Ingrediente pentru 2 persoane
1/2 cană Spanac tocat Bonduelle

1 cană ciuperci

200 g aluat foietaj

1/2 ardei roșu

1 cățel Usturoi

2 ouă

Sare

Piper

Unt pentru uns

1/2 cană Parmezan
  1. Pași 1
    Încălzim cuptorul la 180 de grade Celsius și ungem 4 forme de brioșe cu unt. Întindem aluatul și tăiem pătrate de dimensiune medie și le punem în formele de brioșe.
  2. Pași 2
    Punem la călit ciupercile pentru 4 minute, după care adăugăm usturoiul, spanacul, parmezanul, sarea și piperul.
  3. Pași 3
    Punem compoziția din ciuperci și spanac în formele de brioșe pregătite cu aluat. Deasupra punem ouăle bătute și ardeiul tocat.
  4. Pași 4
    Băgăm la cuptor pentru 1520 minute. Le scoatem și le servim reci sau calde.