Orez cu legume și ou la tigaie
Bucătăria chinezească, inspirație pentru o nouă rețetă de orez cu legume.
Ușor
2 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
2 pungi (800 g) Amestec de legume cu orez Hawai Mix Bonduelle
50 g unt
4 ouă
4 fire ceapă verde
4 căței de usturoi
2 linguri sos de soia
sare
piper
50 g unt
4 ouă
4 fire ceapă verde
4 căței de usturoi
2 linguri sos de soia
sare
piper
Ingrediente pentru 2 persoane
2 pungi (800 g) Amestec de legume cu orez Hawai Mix Bonduelle
50 g unt
4 ouă
4 fire ceapă verde
4 căței de usturoi
2 linguri sos de soia
sare
piper
50 g unt
4 ouă
4 fire ceapă verde
4 căței de usturoi
2 linguri sos de soia
sare
piper
- Pași 1Tăiem ceapa verde și feliem usturoiul.
- Pași 2Topim untul într-o tigaie la foc mediu. Adăugăm ceapa (partea albă) și sotăm 2-3 minute. Adăugăm usturoiul și mai lăsăm 30 secunde.
- Pași 3Adăugăm amestecul de orez și legume și sosul de soia. Dăm focul mai mare și sotăm aproximativ 3 minute sau până când se rumenesc orezul și legumele, amestecând la fiecare 15-20 secunde.
- Pași 4Creăm un spațiu în mijlocul tigăii în care adăugăm ouăle și lăsăm 1 minut să se gătească puțin. Amestecăm ouăle cu restul ingredientelor, până ce acestea se desfac în franjuri mici.
- Pași 5Asezonăm cu sare și piper după gust și servim cu puțină ceapă (partea verde) presărată deasupra.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Salată asiatică cu orez
Specifică bucătăriei chinezești, salata cu orez va reprezenta o inovație în cartea ta de rețete. Un prânz sățios va fi asigurat de gustul fresh al acestei rețete.
Omletă cu legume și șuncă
Un mic dejun consistent și gustos!
Salată fresh cu porumb
Perioada verii este întotdeauna asociată cu legumele fresh ce oferă un bust de energie. Salata cu porumb, propusă de noi, îți va oferi aportul de fibre și vitamine, necesare în zilele călduroase.
Descoperă și...