Pinterest

Hummus de sfeclă

Un aperitiv care va da culoare meselor tale!
Ușor
2 persoane
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
1 conservă (310 g) năut boabe Vapeur Bonduelle

300 g sfeclă roșie Bonduelle

2 căței de usturoi

4 linguri ulei de măsline

3 linguri pastă Tahini

zeama de la 1/4 lămâie

susan alb, susan negru (pentru decor)

o linguriță chimion măcinat uscat

sare, piper
Ingrediente pentru 2 persoane
1 conservă (310 g) năut boabe Vapeur Bonduelle

300 g sfeclă roșie Bonduelle

2 căței de usturoi

4 linguri ulei de măsline

3 linguri pastă Tahini

zeama de la 1/4 lămâie

susan alb, susan negru (pentru decor)

o linguriță chimion măcinat uscat

sare, piper
  1. Pași 1
    Scurgem năutul de lichid, îl clătim bine sub jet de apă și îl curățăm de coajă.
  2. Pași 2
    Într-un vas înalt, pentru blender, adăugăm năutul, pasta Tahini, sfecla, uleiul de măsline, zeama de lămâie, usturoiul și chimionul măcinat.
  3. Pași 3
    Mixăm ingredientele cu un blender vertical, până când compoziția ajunge la consistența dorită.
  4. Pași 4
    Întrun bol sau platou, servim pasta de hummus rezultată și decorăm cu ulei si susan, după preferințe.

Sfaturi în bucătărie

Se poate servi cu lipii libaneze, crackers sau pâine uscată.