Hummus de sfeclă
Un aperitiv care va da culoare meselor tale!
Ușor
2 persoane
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
1 conservă (310 g) năut boabe Vapeur Bonduelle
300 g sfeclă roșie Bonduelle
2 căței de usturoi
4 linguri ulei de măsline
3 linguri pastă Tahini
zeama de la 1/4 lămâie
susan alb, susan negru (pentru decor)
o linguriță chimion măcinat uscat
sare, piper
300 g sfeclă roșie Bonduelle
2 căței de usturoi
4 linguri ulei de măsline
3 linguri pastă Tahini
zeama de la 1/4 lămâie
susan alb, susan negru (pentru decor)
o linguriță chimion măcinat uscat
sare, piper
Ingrediente pentru 2 persoane
1 conservă (310 g) năut boabe Vapeur Bonduelle
300 g sfeclă roșie Bonduelle
2 căței de usturoi
4 linguri ulei de măsline
3 linguri pastă Tahini
zeama de la 1/4 lămâie
susan alb, susan negru (pentru decor)
o linguriță chimion măcinat uscat
sare, piper
300 g sfeclă roșie Bonduelle
2 căței de usturoi
4 linguri ulei de măsline
3 linguri pastă Tahini
zeama de la 1/4 lămâie
susan alb, susan negru (pentru decor)
o linguriță chimion măcinat uscat
sare, piper
- Pași 1Scurgem năutul de lichid, îl clătim bine sub jet de apă și îl curățăm de coajă.
- Pași 2Într-un vas înalt, pentru blender, adăugăm năutul, pasta Tahini, sfecla, uleiul de măsline, zeama de lămâie, usturoiul și chimionul măcinat.
- Pași 3Mixăm ingredientele cu un blender vertical, până când compoziția ajunge la consistența dorită.
- Pași 4Întrun bol sau platou, servim pasta de hummus rezultată și decorăm cu ulei si susan, după preferințe.
Sfaturi în bucătărie
Se poate servi cu lipii libaneze, crackers sau pâine uscată.
Descoperă și...