Pinterest

Salată de porumb cu sfeclă roşie şi fenicul caramelizat

Descoperă o rețetă delicioasă!
Ușor
2 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
1 conservă (170 g) Porumb dulce boabe Bonduelle

2 sfecle roșii

1 fenicul

1/2 lămâie

2-3 linguri ulei de măsline

2 linguri oțet balsamic

Sare de mare
Ingrediente pentru 2 persoane
1 conservă (170 g) Porumb dulce boabe Bonduelle

2 sfecle roșii

1 fenicul

1/2 lămâie

2-3 linguri ulei de măsline

2 linguri oțet balsamic

Sare de mare

Rețete făcute cu

Porumb dulce boabePorumb dulce boabe
  1. Pași 1
    Sfecla roșie și feniculul se spală și se curăță de coajă. Ele se taie în felii cam de 1 cm grosime și se așează într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
  2. Pași 2
    Sfecla roșie și feniculul se presară cu sare de mare și se stropesc cu oțet balsamic și ulei de măsline. Tava se dă la cuptor pentru 20 de minute la 190 de grade.
  3. Pași 3
    Într-un bol punem porumbul dulce și crocant de la Bonduelle, sfecla roșie tăiată fâșii și feniculul. Adăugăm zeama de lămâie, dar și puțină sare dacă mai este nevoie.
  4. Pași 4
    Salata de porumb dulce cu sfeclă roție și fenicul caramelizat se decorează cu frunze de fenicul și se servește ca aperitiv cu felii de păine prăjită, crutoane etc.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
  • Salată de paste tricolore cu ou, porumb și măsline

    Salată de paste tricolore cu ou, porumb și măsline

    Iubitorii de paste vor îndrăgi această rețetă. Gustoasă și ușor de preparat, salata de paste tricolore poate fi perfectă pentru prânzul de la birou sau pentru o cină pregătită rapid pentru cei dragi.

  • Frigărui de creveți cu mix Hawaian

    Frigărui de creveți cu mix Hawaian

    O combinație inedită de creveți și ananas alături de un mix de legume în stil hawaian care vă va surprinde papilele gustative cu amestecul de arome delicioase.

  • Sucotaș vegetarian

    Sucotaș vegetarian

    Această rețetă vegetariană de succotash este proaspătă, vibrantă și plină de nutrienți. Multitudinea de legume proaspete vor colora farfuria ta, fiind un preparat perfect pentru un prânz la birou.