Ciorbă de fasole albă
Ciorbă de fasole tradițională și ușor de gătit.
Ușor
4 persoane
35 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 conservă (400 g) fasole albă Bonduelle
1,5 l stock de legume
600 g sos de roșii
50 g parmezan ras
2 morcovi
1 ceapă
3 căței de usturoi
1/4 rădăcină de țelină
1/4 legătură de pătrunjel
2 linguri de ulei de măsline
cimbru
sare
piper
1,5 l stock de legume
600 g sos de roșii
50 g parmezan ras
2 morcovi
1 ceapă
3 căței de usturoi
1/4 rădăcină de țelină
1/4 legătură de pătrunjel
2 linguri de ulei de măsline
cimbru
sare
piper
Ingrediente pentru 4 persoane
1 conservă (400 g) fasole albă Bonduelle
1,5 l stock de legume
600 g sos de roșii
50 g parmezan ras
2 morcovi
1 ceapă
3 căței de usturoi
1/4 rădăcină de țelină
1/4 legătură de pătrunjel
2 linguri de ulei de măsline
cimbru
sare
piper
1,5 l stock de legume
600 g sos de roșii
50 g parmezan ras
2 morcovi
1 ceapă
3 căței de usturoi
1/4 rădăcină de țelină
1/4 legătură de pătrunjel
2 linguri de ulei de măsline
cimbru
sare
piper
- Pași 1Tocăm ceapa, rădăcina de țelină, morcovii, pătrunjelul și usturoiul.
- Pași 2Punem în uleiul încins morcovii, rădăcina de țelină și ceapa. Le gătim pentru aproximativ 5 minute.
- Pași 3Adăugăm usturoiul, cimbrul, sarea și piperul. Lăsăm încă 3 minute.
- Pași 4Peste aceste ingrediente punem fasolea, sosul de roșii și stockul de legume. Reducem temperatura la foc potrivit și lăsăm la gătit pentru 2530 de minute.
- Pași 5Adăugăm pătrunjel, sare, piper și parmezan în momentul servirii.
Descoperă și...












