Pinterest

Tartă cu broccoli și porumb Bonduelle

O rețetă gustoasă și sănătoasă.
Ușor
5 persoane
60 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
1 conservă (170 g) Porumb dulce boabe Bonduelle

100 g Broccoli VAPEUR Bonduelle

4 linguri ulei

5 ouă de găină întregi

250 g făină albă

120 g iaurt

100 g varză de Bruxeilles

120 g cașcaval

10 g drojdie uscată

100 ml apă călduță
Ingrediente pentru 5 persoane
1 conservă (170 g) Porumb dulce boabe Bonduelle

100 g Broccoli VAPEUR Bonduelle

4 linguri ulei

5 ouă de găină întregi

250 g făină albă

120 g iaurt

100 g varză de Bruxeilles

120 g cașcaval

10 g drojdie uscată

100 ml apă călduță
  1. Pași 1
    Aluatul: se face un aluat consistent din făină, 1 ou, iaurt, drojdie și apă călduță.
  2. Pași 2
    Umplutura: se opărește broccoli și varza de Bruxelles, se toacă în bucăți mici, se amestecă cu porumbul.
  3. Pași 3
    După ce se întinde foaia din aluat în tavă, se pune umplutura de legume, peste care se toarnă 4 ouă bătute bine, împreună cu cașcavalul ras.
  4. Pași 4
    Se uniformizează și se dă la copt 40 minute la foc potrivit.

Sfaturi în bucătărie

După ce s-a copt, se poate servi caldă sau rece, este la fel de gustoasă.