Tartă cu broccoli și porumb Bonduelle
O rețetă gustoasă și sănătoasă.
Ușor
5 persoane
60 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
1 conservă (170 g) Porumb dulce boabe Bonduelle
100 g Broccoli VAPEUR Bonduelle
4 linguri ulei
5 ouă de găină întregi
250 g făină albă
120 g iaurt
100 g varză de Bruxeilles
120 g cașcaval
10 g drojdie uscată
100 ml apă călduță
100 g Broccoli VAPEUR Bonduelle
4 linguri ulei
5 ouă de găină întregi
250 g făină albă
120 g iaurt
100 g varză de Bruxeilles
120 g cașcaval
10 g drojdie uscată
100 ml apă călduță
Ingrediente pentru 5 persoane
1 conservă (170 g) Porumb dulce boabe Bonduelle
100 g Broccoli VAPEUR Bonduelle
4 linguri ulei
5 ouă de găină întregi
250 g făină albă
120 g iaurt
100 g varză de Bruxeilles
120 g cașcaval
10 g drojdie uscată
100 ml apă călduță
100 g Broccoli VAPEUR Bonduelle
4 linguri ulei
5 ouă de găină întregi
250 g făină albă
120 g iaurt
100 g varză de Bruxeilles
120 g cașcaval
10 g drojdie uscată
100 ml apă călduță
- Pași 1Aluatul: se face un aluat consistent din făină, 1 ou, iaurt, drojdie și apă călduță.
- Pași 2Umplutura: se opărește broccoli și varza de Bruxelles, se toacă în bucăți mici, se amestecă cu porumbul.
- Pași 3După ce se întinde foaia din aluat în tavă, se pune umplutura de legume, peste care se toarnă 4 ouă bătute bine, împreună cu cașcavalul ras.
- Pași 4Se uniformizează și se dă la copt 40 minute la foc potrivit.
Sfaturi în bucătărie
După ce s-a copt, se poate servi caldă sau rece, este la fel de gustoasă.
Descoperă și...