Salată de boef
Descoperă o rețetă delicioasă!
Ușor
5 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
1 borcan (550 g) Castraveți cornișon întregi, 3-6 cm, în oțet Bonduelle
1 pungă (400 g) Mazăre verde boabe dulce VAPEUR Bonduelle
5 cartofi
1 buc. mică țelină
1 piept de pui
500 g maioneză
10 g sare
10 g piper
2 linguri muștar
2 rădăcini de pătrunjel mari
1 pungă (400 g) Mazăre verde boabe dulce VAPEUR Bonduelle
5 cartofi
1 buc. mică țelină
1 piept de pui
500 g maioneză
10 g sare
10 g piper
2 linguri muștar
2 rădăcini de pătrunjel mari
Ingrediente pentru 5 persoane
1 borcan (550 g) Castraveți cornișon întregi, 3-6 cm, în oțet Bonduelle
1 pungă (400 g) Mazăre verde boabe dulce VAPEUR Bonduelle
5 cartofi
1 buc. mică țelină
1 piept de pui
500 g maioneză
10 g sare
10 g piper
2 linguri muștar
2 rădăcini de pătrunjel mari
1 pungă (400 g) Mazăre verde boabe dulce VAPEUR Bonduelle
5 cartofi
1 buc. mică țelină
1 piept de pui
500 g maioneză
10 g sare
10 g piper
2 linguri muștar
2 rădăcini de pătrunjel mari
- Pași 1Legumele și carnea se fierb în apă cu puțină sare și, după ce au fiert, se scot imediat și se pun deoparte, la răcit. Se taie cubulețe, la fel și castraveciorii. Se dă sare, piper, câteva linguri de muștar.
- Pași 2Maioneza se amestecă cu legumele tăiate cubulețe și carnea. Se adaugă mazărea și morcovii Bonduelle și se amestecă bine.
- Pași 3După ce totul este bine omogenizat, se aranjează pe platouri și cu restul de maioneză, se decorează salata și se servește. Eu am așezat-o sub formă de pălărie, pentru a fi mai deosebită.
Descoperă și...