Mușchi de vită pe pat de spanac cremos
O rețetă gustoasă, cu mult fier și vitamine!
Mediu
2 persoane
30 Minute
Scump
Ingrediente
pentru 2 persoane
180 g Spanac tocat Bonduelle
200 g mușchi de vită
3 creveți Black Tiger 16/20
30 g unt
20 g smântână lichidă dulce
10 g parmezan
4 roșii cherry
10 ml vin alb
1 felie de pâine toast
Puțină lămâie
1 crenguță de rozmarin
Germeni ridichi
Sare grunjoasă
200 g mușchi de vită
3 creveți Black Tiger 16/20
30 g unt
20 g smântână lichidă dulce
10 g parmezan
4 roșii cherry
10 ml vin alb
1 felie de pâine toast
Puțină lămâie
1 crenguță de rozmarin
Germeni ridichi
Sare grunjoasă
Ingrediente pentru 2 persoane
180 g Spanac tocat Bonduelle
200 g mușchi de vită
3 creveți Black Tiger 16/20
30 g unt
20 g smântână lichidă dulce
10 g parmezan
4 roșii cherry
10 ml vin alb
1 felie de pâine toast
Puțină lămâie
1 crenguță de rozmarin
Germeni ridichi
Sare grunjoasă
200 g mușchi de vită
3 creveți Black Tiger 16/20
30 g unt
20 g smântână lichidă dulce
10 g parmezan
4 roșii cherry
10 ml vin alb
1 felie de pâine toast
Puțină lămâie
1 crenguță de rozmarin
Germeni ridichi
Sare grunjoasă
- Pași 1Pentru început, decorticăm creveții, lăsând capul atât pentru aspect, cât și pentru gust. Apoi condimentăm cu sare mușchiul de vită care trebuie să fie maturat pentru a fi fraged și suculent. Îl prăjim în ulei, în vinul alb și în untul topit și adăugăm crenguța de rozmarin pentru a-și lăsa aroma. Lăsăm fiecare parte câte 3 minute, până prinde o culoare rumenă.
- Pași 2Apoi adăugăm în tigaie și creveții, adăugăm din nou puțin unt și lăsăm să iasă vaporii de alcool. Putem stropi și cu sucul a jumătate de lămâie. Apoi o punem la cuptor împreună cu crenguța de roșii cherry în funcție de cât de mult ne dorim sa fie făcută carnea (în sânge, mediu sau bine-facută).
- Pași 3Pentru garnitură, decongelăm la temperatura camerei spanacul tocat și îl scurgem de surplusul de apă. Călim spanacul în unt, adăugăm apoi smântâna lichidă de gătit, parmezan, sare și piper. Lăsăm până când spanacul devine cremos.
- Pași 4Servim spanacul cremos pe o felie de toast prăjită, adăugăm mușchiul de vită și creveții Black Tiger. Putem adăuga, pentru decor, roșiile cherry, rozmarinul și germenii.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Paste integrale cu creveți și spanac
O cină spectaculoasă, ușor de pregătit!
Supă minestrone cu spanac
O supă de legume delicioasă cu fasole roșie și spanac
Colțunași prăjiți cu spanac și varză chinezească
O rețetă asiatică foarte gustoasă.
Descoperă și...