Lasagna cu spanac
Un preparat delicios pentru întreaga familie!
Ușor
4 persoane
50 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 pungă (400 g) Spanac tocat Bonduelle
500 g foi de lasagna
50 g făină
50 g unt
500 ml. lapte
Felii de cașcaval
Brânză de capră
Brânză gorgonzola
Parmezan
Nucșoară
Sare
Piper
500 g foi de lasagna
50 g făină
50 g unt
500 ml. lapte
Felii de cașcaval
Brânză de capră
Brânză gorgonzola
Parmezan
Nucșoară
Sare
Piper
Ingrediente pentru 4 persoane
1 pungă (400 g) Spanac tocat Bonduelle
500 g foi de lasagna
50 g făină
50 g unt
500 ml. lapte
Felii de cașcaval
Brânză de capră
Brânză gorgonzola
Parmezan
Nucșoară
Sare
Piper
500 g foi de lasagna
50 g făină
50 g unt
500 ml. lapte
Felii de cașcaval
Brânză de capră
Brânză gorgonzola
Parmezan
Nucșoară
Sare
Piper
- Pași 1Am fiert foile de lasagna 2 minute, le-am pus pe un șervet de bucătărie, ca să se zvânte.
- Pași 2Am pregătit un sos bechamel clasic cu unt, făină și lapte cald, am sărat și am condimentat cu puțină nucșoară. L-am lăsat să se răcească și l-am amestecat cu spanacul fiert și stors.
- Pași 3Am uns cu unt un vas Jena, am pus puțin sos, apoi am pus un rând de foi lasagna, sos, felii de cașcaval, foi lasagna, sos, brânză de capră, foi lasagna, sos, brânză gorgonzola, foi lasagna, sos de spanac, parmezan ras și bucăți de unt.
- Pași 4Am dat la cuptor 30 de minute. Am lăsat să se răcorească pentru a o putea tăia perfect.
Descoperă și...