Frigărui de ciuperci cu busuioc
Răsfață-ți simțurile cu o rețetă gustoasă cu ciuperci Bonduelle - frigărui de ciuperci cu busuioc.
Mediu
3 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 3 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle
1 vânătă, tăiată în cuburi
60 ml. ulei de măsline extra virgin
3 linguri oțet balsamic
2 căței usturoi, tocat mărunt
1 borcan de maioneză
1 legatură busuioc
Sare
Piper negru macinat
1 vânătă, tăiată în cuburi
60 ml. ulei de măsline extra virgin
3 linguri oțet balsamic
2 căței usturoi, tocat mărunt
1 borcan de maioneză
1 legatură busuioc
Sare
Piper negru macinat
Ingrediente pentru 3 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle
1 vânătă, tăiată în cuburi
60 ml. ulei de măsline extra virgin
3 linguri oțet balsamic
2 căței usturoi, tocat mărunt
1 borcan de maioneză
1 legatură busuioc
Sare
Piper negru macinat
1 vânătă, tăiată în cuburi
60 ml. ulei de măsline extra virgin
3 linguri oțet balsamic
2 căței usturoi, tocat mărunt
1 borcan de maioneză
1 legatură busuioc
Sare
Piper negru macinat
- Pași 1Se toacă mărunt frunzele de rozmarin. Se pun ciupercile împreună cu vânăta într-un castron mare.
- Pași 2Se prepară sosul din ulei de măsline, oțet, usturoi și jumătate din frunzele de rozmarin. Se asezonează cu sare și piper, apoi se adaugă legumele. Se așteaptă 15 minute.
- Pași 3În acest timp, se amestecă maioneza cu busuiocul. Se adaugă piper negru măcinat și se pune totul într-un bol.
- Pași 4Se înfig ciupercile întregi Bonduelle și cuburile de vânătă pe bețișoare, alternândule. Se unge cu sosul de marinat și se pun pe grătar sau la grill 5 minute. Se presară cu sare și cu frunze de rozmarin. Se servește cu maioneză și busuioc.
Descoperă și...