Pinterest

Frigărui de ciuperci cu busuioc

Răsfață-ți simțurile cu o rețetă gustoasă cu ciuperci Bonduelle - frigărui de ciuperci cu busuioc.
Mediu
3 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 3 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle

1 vânătă, tăiată în cuburi

60 ml. ulei de măsline extra virgin

3 linguri oțet balsamic

2 căței usturoi, tocat mărunt

1 borcan de maioneză

1 legatură busuioc

Sare

Piper negru macinat
Ingrediente pentru 3 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle

1 vânătă, tăiată în cuburi

60 ml. ulei de măsline extra virgin

3 linguri oțet balsamic

2 căței usturoi, tocat mărunt

1 borcan de maioneză

1 legatură busuioc

Sare

Piper negru macinat
  1. Pași 1
    Se toacă mărunt frunzele de rozmarin. Se pun ciupercile împreună cu vânăta într-un castron mare.
  2. Pași 2
    Se prepară sosul din ulei de măsline, oțet, usturoi și jumătate din frunzele de rozmarin. Se asezonează cu sare și piper, apoi se adaugă legumele. Se așteaptă 15 minute.
  3. Pași 3
    În acest timp, se amestecă maioneza cu busuiocul. Se adaugă piper negru măcinat și se pune totul într-un bol.
  4. Pași 4
    Se înfig ciupercile întregi Bonduelle și cuburile de vânătă pe bețișoare, alternândule. Se unge cu sosul de marinat și se pun pe grătar sau la grill 5 minute. Se presară cu sare și cu frunze de rozmarin. Se servește cu maioneză și busuioc.