Fasole galbenă cu sos de gorgonzola
Descoperă o rețetă delicioasă!
Ușor
2 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
200 g Fasole galbenă foarte fină, păstăi rotunde, tăiate, VAPEUR Bonduelle
2 linguri ulei de măsline
1 praf de sare
Pentru sosul de gorgonzolaȘ
200 ml. smântână
150 g brânză gorgonzola
Piper alb proaspăt măcinat
2 linguri ulei de măsline
1 praf de sare
Pentru sosul de gorgonzolaȘ
200 ml. smântână
150 g brânză gorgonzola
Piper alb proaspăt măcinat
Ingrediente pentru 2 persoane
200 g Fasole galbenă foarte fină, păstăi rotunde, tăiate, VAPEUR Bonduelle
2 linguri ulei de măsline
1 praf de sare
Pentru sosul de gorgonzolaȘ
200 ml. smântână
150 g brânză gorgonzola
Piper alb proaspăt măcinat
2 linguri ulei de măsline
1 praf de sare
Pentru sosul de gorgonzolaȘ
200 ml. smântână
150 g brânză gorgonzola
Piper alb proaspăt măcinat
- Pași 1Încălzește ușor 2 linguri de ulei de măsline și adaugă în tigaia respectivă fasolea galbenă păstăi. Sotează ușor și presară un strop de sare. Păstrează apoi la cald, până e gata sosul de gorgonzola.
- Pași 2Într-o crăticioară pune smântâna și încălzește-o uăor. Adaugă brânza gorgonzola tăiată bucăți și lasă la foc moderat pвnă se omogenizează și sosul se îngroașă. Presară piper alb proaspăt măcinat.
- Pași 3Servește fasolea galbenă păstăi peste care ai pus sos cald de gorgonzola.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Somon la cuptor cu mix de fasole
O combinație sănătoasă și gustoasă de fasole verde și galbenă cu somon și sos pesto! Un preparat ideal pentru o cină ușoară!
Salată la borcan cu fasole galbenă
O gustare minunată pentru birou sau picnic!
Supă cremă de conopidă cu fasole neagră și ceapă caramelizată
Delectează-ți familia cu o rețeță delicioasă de supă cremă de conopidă de la Bonduelle cu două ingrediente surpriză. Un prânz simplu și rapid.
Descoperă și...