Carne de porc cu Mexicana
Excelent pentru momente speciale de familie.
Dificil
4 persoane
40 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
2 conserve (860 g) MEXICANA, Fasole roşie boabe cu porumb dulce în sos tomat picant Bonduelle
2 căni apă
1 lingură turmenic
1 lingură grăsime de cocos
Carne de porc
100 ml. vin alb
1 cană orez
2-3 cepe
2 căni apă
1 lingură turmenic
1 lingură grăsime de cocos
Carne de porc
100 ml. vin alb
1 cană orez
2-3 cepe
Ingrediente pentru 4 persoane
2 conserve (860 g) MEXICANA, Fasole roşie boabe cu porumb dulce în sos tomat picant Bonduelle
2 căni apă
1 lingură turmenic
1 lingură grăsime de cocos
Carne de porc
100 ml. vin alb
1 cană orez
2-3 cepe
2 căni apă
1 lingură turmenic
1 lingură grăsime de cocos
Carne de porc
100 ml. vin alb
1 cană orez
2-3 cepe
- Pași 1Se ia ananasul și se taie după care se pune pe grătar până capătă o culoare aurie
- Pași 2Într-o oală se pune la fiert o cană cu orez împreună cu 2 căni cu apă, la care se adaugă o lingură de turmeric, dupa care se adaugă Mexicana Bonduelle. Se lasă la fiert până orezul este gata.
- Pași 3Carnea se pune pe grătarul uns în prealabil cu o lingură de grăsime de cocos până prinde o crustă, după care o scoatem.
- Pași 4Întro tigaie se adaugă ceapa tăiată mărunt, peste care punem și carnea.
Descoperă și...