Pinterest

Carne de porc cu Mexicana

Excelent pentru momente speciale de familie.
Dificil
4 persoane
40 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
2 conserve (860 g) MEXICANA, Fasole roşie boabe cu porumb dulce în sos tomat picant Bonduelle

2 căni apă

1 lingură turmenic

1 lingură grăsime de cocos

Carne de porc

100 ml. vin alb

1 cană orez

2-3 cepe
Ingrediente pentru 4 persoane
2 conserve (860 g) MEXICANA, Fasole roşie boabe cu porumb dulce în sos tomat picant Bonduelle

2 căni apă

1 lingură turmenic

1 lingură grăsime de cocos

Carne de porc

100 ml. vin alb

1 cană orez

2-3 cepe
  1. Pași 1
    Se ia ananasul și se taie după care se pune pe grătar până capătă o culoare aurie
  2. Pași 2
    Într-o oală se pune la fiert o cană cu orez împreună cu 2 căni cu apă, la care se adaugă o lingură de turmeric, dupa care se adaugă Mexicana Bonduelle. Se lasă la fiert până orezul este gata.
  3. Pași 3
    Carnea se pune pe grătarul uns în prealabil cu o lingură de grăsime de cocos până prinde o crustă, după care o scoatem.
  4. Pași 4
    Întro tigaie se adaugă ceapa tăiată mărunt, peste care punem și carnea.