Pinterest

Cannelloni cu legume și ricotta

Descoperă o rețetă delicioasă!
Ingrediente
pentru 5 persoane
1 pungă (400 g) Broccoli VAPEUR Bonduelle

1 conservă (400 g) Morcovi tineri extra-fini Bonduelle

100 g Porumb dulce boabe Bonduelle

1 ardei gras roșu

1 cutie paste CANNELLONI

200 g brânză ricotta

60 g unt

2 ouă

200 g smântână

60 g armezan

Sare

Piper

Chili
Ingrediente pentru 5 persoane
1 pungă (400 g) Broccoli VAPEUR Bonduelle

1 conservă (400 g) Morcovi tineri extra-fini Bonduelle

100 g Porumb dulce boabe Bonduelle

1 ardei gras roșu

1 cutie paste CANNELLONI

200 g brânză ricotta

60 g unt

2 ouă

200 g smântână

60 g armezan

Sare

Piper

Chili
  1. Pași 1
    Toate legumele, respectiv morcovul, ardeiul gras, porumbul dulce și buchețelele de broccoli se sotează în unt aproximativ 3 minute. Se lasă apoi să se răcească puțin și apoi se adaugă deasupra brânza ricotta, amestecând usor.
  2. Pași 2
    Se condimentează după gust cu sare, piper, chili. Pastele cannelloni se fierb 2-3 minute și apoi se pun în apa rece, pentru a nu se lipi între ele.
  3. Pași 3
    Se umple fiecare tub cu compoziția de brânză și legume și se așează într-o tavă unsă în prealabil cu puțin unt. Peste paste se toarnă cele două ouă bătute împreună cu smântâna și se presară parmezan.
  4. Pași 4
    Se introduce în cuptorul preîncălzit la 180 grade Celsius pentru 30 de minute. Se servește cald.