Cannelloni cu legume și ricotta
Descoperă o rețetă delicioasă!
Ușor
5 persoane
30 Minute
Scump
Ingrediente
pentru 5 persoane
1 pungă (400 g) Broccoli VAPEUR Bonduelle
1 conservă (400 g) Morcovi tineri extra-fini Bonduelle
100 g Porumb dulce boabe Bonduelle
1 ardei gras roșu
1 cutie paste CANNELLONI
200 g brânză ricotta
60 g unt
2 ouă
200 g smântână
60 g armezan
Sare
Piper
Chili
1 conservă (400 g) Morcovi tineri extra-fini Bonduelle
100 g Porumb dulce boabe Bonduelle
1 ardei gras roșu
1 cutie paste CANNELLONI
200 g brânză ricotta
60 g unt
2 ouă
200 g smântână
60 g armezan
Sare
Piper
Chili
Ingrediente pentru 5 persoane
1 pungă (400 g) Broccoli VAPEUR Bonduelle
1 conservă (400 g) Morcovi tineri extra-fini Bonduelle
100 g Porumb dulce boabe Bonduelle
1 ardei gras roșu
1 cutie paste CANNELLONI
200 g brânză ricotta
60 g unt
2 ouă
200 g smântână
60 g armezan
Sare
Piper
Chili
1 conservă (400 g) Morcovi tineri extra-fini Bonduelle
100 g Porumb dulce boabe Bonduelle
1 ardei gras roșu
1 cutie paste CANNELLONI
200 g brânză ricotta
60 g unt
2 ouă
200 g smântână
60 g armezan
Sare
Piper
Chili
- Pași 1Toate legumele, respectiv morcovul, ardeiul gras, porumbul dulce și buchețelele de broccoli se sotează în unt aproximativ 3 minute. Se lasă apoi să se răcească puțin și apoi se adaugă deasupra brânza ricotta, amestecând usor.
- Pași 2Se condimentează după gust cu sare, piper, chili. Pastele cannelloni se fierb 2-3 minute și apoi se pun în apa rece, pentru a nu se lipi între ele.
- Pași 3Se umple fiecare tub cu compoziția de brânză și legume și se așează într-o tavă unsă în prealabil cu puțin unt. Peste paste se toarnă cele două ouă bătute împreună cu smântâna și se presară parmezan.
- Pași 4Se introduce în cuptorul preîncălzit la 180 grade Celsius pentru 30 de minute. Se servește cald.
Descoperă și...












