Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Tartă aperitiv cu ciuperci
O rețetă de weekend.
Ușor
5 persoane
40 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle
1 ceapă mare
1 ardei gras
1 căpățână usturoi
200 g brânză
5 ouă
Mărar
Piper
Sare
1/2 ceapă rosie
50 g unt
1 pachet aluat foietaj
Roșii cherry congelate
Ingrediente pentru 5 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle
1 ceapă mare
1 ardei gras
1 căpățână usturoi
200 g brânză
5 ouă
Mărar
Piper
Sare
1/2 ceapă rosie
50 g unt
1 pachet aluat foietaj
Roșii cherry congelate
Pași 1
Untul se pune în tigaie, punem ceapa, ardeiul și ciupercile și călim pentru câteva minute.
Pași 2
Ouăle le batem, iar brânza tăiată cubulețe o punem peste ouă, tocăm mărarul și usturoiul și toate se pun peste ouă. Punem sare și piper după gust.
Pași 3
Aluatul de foietaj se pune într-o tavă de tartă, dându-i forma tăvii. Cu o furculiță înțepăm toată suprafața foietajului. Compoziția obținută se pune peste foietaj, roșiile cherry se pun deasupra și dăm la cuptorul încălzit la 200 grade.
Pași 4
Lăsăm în cuptor până începe să se rumenească. După ce este gata, lăsăm să se răcească. Se feliază și putem servi.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Ciuperci a la crème
Yummm! Doar atât poți spune!
Salată asiatică cu orez
Specifică bucătăriei chinezești, salata cu orez va reprezenta o inovație în cartea ta de rețete. Un ...
Rigatoni cu fasole albă
O rețetă foarte hrănitoare și potrivită în anotimpul rece.