Supă de ciuperci cu vin
Un gust minunat și o aromă interesantă.
Mediu
4 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
2 borcane (560g) ciuperci feliate Bonduelle
1 borcan (280g) ciuperci întregi Bonduelle
1 lingură de grăsime de cocos
Sare
200 ml. vin alb
200 ml. supă de legume
Tarhon după gust
200 ml. smântână
1/2 l supă
1/2 praz
1 borcan (280g) ciuperci întregi Bonduelle
1 lingură de grăsime de cocos
Sare
200 ml. vin alb
200 ml. supă de legume
Tarhon după gust
200 ml. smântână
1/2 l supă
1/2 praz
Ingrediente pentru 4 persoane
2 borcane (560g) ciuperci feliate Bonduelle
1 borcan (280g) ciuperci întregi Bonduelle
1 lingură de grăsime de cocos
Sare
200 ml. vin alb
200 ml. supă de legume
Tarhon după gust
200 ml. smântână
1/2 l supă
1/2 praz
1 borcan (280g) ciuperci întregi Bonduelle
1 lingură de grăsime de cocos
Sare
200 ml. vin alb
200 ml. supă de legume
Tarhon după gust
200 ml. smântână
1/2 l supă
1/2 praz
- Pași 1Curățați un praz și tăiați jumătate în inele.
- Pași 2Lăsați ciupercile tăiate să se prăjească în uleiul de cocos solid, adăugați praz, puțină sare și vin.
- Pași 3Puneți supa de legume peste ciupercile prăjite și cu un mixer vertical, amestecați până devine o compoziție cremoasă, adăugând cremă și tarhon tocat.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
- DESCOPERĂ REȚETA
Ardei umpluți cu orez și legume
Un preparat vegetarian și foarte sățios, potrivit pentru masa de seară!
- DESCOPERĂ REȚETA
Supă cremă de dovleac și morcov cu crumble de parmezan
O rețetă delicioasă și hrănitoare cu dovleac, acest ingredient senzațional specific toamnei.
- DESCOPERĂ REȚETA
Sarmale de post cu ciuperci și morcovi
Yum! Sarmalele noastre iubite pot fi savurate și în altă formulă vegetariană!
Descoperă și...
















