Pui cu fasole și porumb în sos mexican
O idee de rețetă mexicană pentru iubitorii dish-urilor picante. Amestecul de legume Mexicana de la Bonduelle repezintă o bază ideală pentru multe dish-uri cu specific mexican.
Mediu
2 persoane
40 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
430 g Fasole roşie boabe cu porumb dulce Mexicana, Bonduelle
500 g piept de pui
150 ml supă de pui
30 g ardei iute murat
1 ardei gras
1 ceapă
1 roșie
boia
chipsuri de tortillia
ulei
sare
piper
500 g piept de pui
150 ml supă de pui
30 g ardei iute murat
1 ardei gras
1 ceapă
1 roșie
boia
chipsuri de tortillia
ulei
sare
piper
Ingrediente pentru 2 persoane
430 g Fasole roşie boabe cu porumb dulce Mexicana, Bonduelle
500 g piept de pui
150 ml supă de pui
30 g ardei iute murat
1 ardei gras
1 ceapă
1 roșie
boia
chipsuri de tortillia
ulei
sare
piper
500 g piept de pui
150 ml supă de pui
30 g ardei iute murat
1 ardei gras
1 ceapă
1 roșie
boia
chipsuri de tortillia
ulei
sare
piper
- Pași 1Într-o tigaie, se călesc legumele tocate în prealabil (ceapa, ardeiul gras). Pieptul de pui se taie fâșii și se adaugă lângă legumele din tigaie.
- Pași 2Se condimentează ingredientele din tigaie cu boia, sare și piper și se adaugă feliile de ardei iute murat. Se completează cu roșiile tăiate în prealabil, mixul de fasole și porumb iar dacă este necesar se adaugă supa de pui, pentru a obține mai mult sos.
- Pași 3Se poate servi ca atare, sau împreuna cu tortillia chips.
Descoperă și...