Pinterest

Pui cu fasole și porumb în sos mexican

O idee de rețetă mexicană pentru iubitorii dish-urilor picante. Amestecul de legume Mexicana de la Bonduelle repezintă o bază ideală pentru multe dish-uri cu specific mexican.
Mediu
2 persoane
40 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
430 g Fasole roşie boabe cu porumb dulce Mexicana, Bonduelle

500 g piept de pui

150 ml supă de pui

30 g ardei iute murat

1 ardei gras

1 ceapă

1 roșie

boia

chipsuri de tortillia

ulei

sare

piper
Ingrediente pentru 2 persoane
430 g Fasole roşie boabe cu porumb dulce Mexicana, Bonduelle

500 g piept de pui

150 ml supă de pui

30 g ardei iute murat

1 ardei gras

1 ceapă

1 roșie

boia

chipsuri de tortillia

ulei

sare

piper
  1. Pași 1
    Într-o tigaie, se călesc legumele tocate în prealabil (ceapa, ardeiul gras). Pieptul de pui se taie fâșii și se adaugă lângă legumele din tigaie.
  2. Pași 2
    Se condimentează ingredientele din tigaie cu boia, sare și piper și se adaugă feliile de ardei iute murat. Se completează cu roșiile tăiate în prealabil, mixul de fasole și porumb iar dacă este necesar se adaugă supa de pui, pentru a obține mai mult sos.
  3. Pași 3
    Se poate servi ca atare, sau împreuna cu tortillia chips.