Kugel cu paste
Mâncarea tradițională a bucătăriei evreiești.
Ușor
5 persoane
90 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
450 g smântână
5 ouă
600 g brânză de vacă
75 g unt
500 g macaroane cu ouă
200 g zahăr
3 lingurițe zahăr vanilat
1/2 pahar fulgi de porumb
2 lingurițe scorțișoară
5 ouă
600 g brânză de vacă
75 g unt
500 g macaroane cu ouă
200 g zahăr
3 lingurițe zahăr vanilat
1/2 pahar fulgi de porumb
2 lingurițe scorțișoară
Ingrediente pentru 5 persoane
450 g smântână
5 ouă
600 g brânză de vacă
75 g unt
500 g macaroane cu ouă
200 g zahăr
3 lingurițe zahăr vanilat
1/2 pahar fulgi de porumb
2 lingurițe scorțișoară
5 ouă
600 g brânză de vacă
75 g unt
500 g macaroane cu ouă
200 g zahăr
3 lingurițe zahăr vanilat
1/2 pahar fulgi de porumb
2 lingurițe scorțișoară
- Pași 1Se fierb macaroanele și apoi se clătesc cu apă rece.
- Pași 2Se topește untul.
- Pași 3Se bat ouăle.
- Pași 4Se amestecă macaroanele fierte, brânza de vacă,150 g de zahăr, zahărul vanilat și smântâna.
- Pași 5Compoziția se toarnă în tavă.
- Pași 6Se amestecă separat fulgii de porumb, restul de zahăr și scorțișoara.
- Pași 7Se presară compoziția în tavă.
- Pași 8Se coace în cuptor circa 50 min. la temperatura de 190 C.
Sfaturi în bucătărie
Prăjitură din cartofi are mai multe versiuni, cel mai cunoscut este Kugel de cartofi cu macaroane. Mâncarea aceasta este servită des cu carne de rață.
Descoperă și...