Inimi de palmieri cu ciuperci
Descoperă o rețetă delicioasă!
Ușor
4 persoane
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle
1 cutie Inimi de palmier
1 ou
Făină
Sare
2 linguri ulei de măsline
Pesmet
Piper
1 cutie Inimi de palmier
1 ou
Făină
Sare
2 linguri ulei de măsline
Pesmet
Piper
Ingrediente pentru 4 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle
1 cutie Inimi de palmier
1 ou
Făină
Sare
2 linguri ulei de măsline
Pesmet
Piper
1 cutie Inimi de palmier
1 ou
Făină
Sare
2 linguri ulei de măsline
Pesmet
Piper
- Pași 1Se scot inimile de palmier din conservă, le scoatem inima, rezultatul având înfățișarea unui os căruia i s-a scos măduva.
- Pași 2Ciupercile se taie și se călesc în 1-2 linguri de ulei de măsline, timp de 5 minute.
- Pași 3Se umple tuburile de inimi de palmier cu compoziția de ciuperci. Tuburile se trec prin făină, ou și pesmet și se prăjesc întâi câte 5 secunde pe fiecare capăt, până se fac auriu închis, după care se rotesc cam 10 secunde și pe părți.
- Pași 4Se servesc inimile de palmier calde, împreună cu restul de ciuperci călite. Poftă bună!
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Salată asiatică cu orez
Specifică bucătăriei chinezești, salata cu orez va reprezenta o inovație în cartea ta de rețete. Un prânz sățios va fi asigurat de gustul fresh al acestei rețete.
Fusili cu ciuperci și spanac
Un preparat de origine italiană foarte aromat și care se pregătește ușor.
Brioșe cu ciuperci și cașcaval
O rețetă pregătită de Jamila!
Descoperă și...