Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Găluște din aluat - houskowe knedliki
Găluștele sunt o garnitură tradițională cehească servită alaturi de carne.
Ușor
3 persoane
60 Minute
Ieftin
Ingrediente
pentru 3 persoane
4 ouă
7 chifle
500 g făină
2 lingurițe sare
1/2 pahar lapte
Ingrediente pentru 3 persoane
4 ouă
7 chifle
500 g făină
2 lingurițe sare
1/2 pahar lapte
Pași 1
Ouăle se amestecă cu sarea, după care se adaugă făina și laptele, se amestecă bine, pentru ca aluatul să iasă aerat. Acest lucru garantează frăgezimea acestuia.
Pași 2
Chiflele se taie în crutoane și se adaugă la aluat, amestecând continuu. Se lasă aluatul frământat și se așteaptă o jumătate de oră.
Pași 3
După o jumătate de oră se formează cârnați alungiți și se fierb 15 minute în apă sărată, fără ca aceasta să clocotească, apoi se întorc și se mai fierb vreo 5-10 minute. După fierbere se taie în felii
Sfaturi în bucătărie
Pot fi din făină, din cartofi sau din aluat cu drojdie. Acestea pot fi prezentate și sub formă de desert - îndulcite și servite cu fructe.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Hummus de linte
Un preparat cu specific libanez, ce poate fi servit atât cald, cât și rece, se prepară ușor și rapid, fiind o variantă potrivită pentru prânz sau cină.
Salată fresh cu porumb
Perioada verii este întotdeauna asociată cu legumele fresh ce oferă un bust de energie. Salata cu po...
Salată rapidă cu fasole neagră
Descopera reteta de salată rapidă cu fasole neagră!