Pinterest

Fasole verde cu usturoi și parmezan

O rețetă pregătită de Jamila!
Mediu
2 persoane
5 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
2 conserve (800 g) Fasole verde fină, întreagă Bio Bonduelle

50 g parmezan

3 căței usturoi

2 linguri unt

2 linguri ulei

Sare

Piper
Ingrediente pentru 2 persoane
2 conserve (800 g) Fasole verde fină, întreagă Bio Bonduelle

50 g parmezan

3 căței usturoi

2 linguri unt

2 linguri ulei

Sare

Piper
  1. Pași 1
    Scurgem fasolea verde Bio Bonduelle de lichid și o lăsăm să stea aprox. 5 minute.
  2. Pași 2
    Între timp, topim untul într-o tigaie împreună cu uleiul, adăugăm cățeii de usturoi răzuiți și îi gătim pentru 2-3 minute cât să-și elibereze aroma.
  3. Pași 3
    Adăugăm fasolea scursă, condimentăm cu sare și piper și gătim pentru maximum 2 minute.
  4. Pași 4
    Scoatem fasolea de pe foc, adăugăm parmezan după gust și servim! Poftă bună!
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
  • Fasole verde cu bulgur și carne de porc

    Fasole verde cu bulgur și carne de porc

    Am intrat in bucătăria armeană, iar din fasolea verde gătită împreună cu carne, bulgur și condimente rezultă un preparat gustos și sățios!

  • Coquelet la cuptor cu fasole verde și sos de muștar

    Coquelet la cuptor cu fasole verde și sos de muștar

    O rețetă savuroasă!

  • Piept de pui cu fasole verde și orz la cuptor

    Piept de pui cu fasole verde și orz la cuptor

    Surprinde-i pe cei dragi cu o nouă rețetă bogată în proteine.