Fasole verde cu usturoi și parmezan
O rețetă pregătită de Jamila!
Mediu
2 persoane
5 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
2 conserve (800 g) Fasole verde fină, întreagă Bio Bonduelle
50 g parmezan
3 căței usturoi
2 linguri unt
2 linguri ulei
Sare
Piper
50 g parmezan
3 căței usturoi
2 linguri unt
2 linguri ulei
Sare
Piper
Ingrediente pentru 2 persoane
2 conserve (800 g) Fasole verde fină, întreagă Bio Bonduelle
50 g parmezan
3 căței usturoi
2 linguri unt
2 linguri ulei
Sare
Piper
50 g parmezan
3 căței usturoi
2 linguri unt
2 linguri ulei
Sare
Piper
- Pași 1Scurgem fasolea verde Bio Bonduelle de lichid și o lăsăm să stea aprox. 5 minute.
- Pași 2Între timp, topim untul într-o tigaie împreună cu uleiul, adăugăm cățeii de usturoi răzuiți și îi gătim pentru 2-3 minute cât să-și elibereze aroma.
- Pași 3Adăugăm fasolea scursă, condimentăm cu sare și piper și gătim pentru maximum 2 minute.
- Pași 4Scoatem fasolea de pe foc, adăugăm parmezan după gust și servim! Poftă bună!
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Fasole verde cu bulgur și carne de porc
Am intrat in bucătăria armeană, iar din fasolea verde gătită împreună cu carne, bulgur și condimente rezultă un preparat gustos și sățios!
Coquelet la cuptor cu fasole verde și sos de muștar
O rețetă savuroasă!
Piept de pui cu fasole verde și orz la cuptor
Surprinde-i pe cei dragi cu o nouă rețetă bogată în proteine.
Descoperă și...