Fasole galbenă cu sos de gorgonzola
Descoperă o rețetă delicioasă!
Ușor
2 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
200 g Fasole galbenă foarte fină, păstăi rotunde, tăiate, VAPEUR Bonduelle
2 linguri ulei de măsline
1 praf de sare
Pentru sosul de gorgonzolaȘ
200 ml. smântână
150 g brânză gorgonzola
Piper alb proaspăt măcinat
2 linguri ulei de măsline
1 praf de sare
Pentru sosul de gorgonzolaȘ
200 ml. smântână
150 g brânză gorgonzola
Piper alb proaspăt măcinat
Ingrediente pentru 2 persoane
200 g Fasole galbenă foarte fină, păstăi rotunde, tăiate, VAPEUR Bonduelle
2 linguri ulei de măsline
1 praf de sare
Pentru sosul de gorgonzolaȘ
200 ml. smântână
150 g brânză gorgonzola
Piper alb proaspăt măcinat
2 linguri ulei de măsline
1 praf de sare
Pentru sosul de gorgonzolaȘ
200 ml. smântână
150 g brânză gorgonzola
Piper alb proaspăt măcinat
- Pași 1Încălzește ușor 2 linguri de ulei de măsline și adaugă în tigaia respectivă fasolea galbenă păstăi. Sotează ușor și presară un strop de sare. Păstrează apoi la cald, până e gata sosul de gorgonzola.
- Pași 2Într-o crăticioară pune smântâna și încălzește-o uăor. Adaugă brânza gorgonzola tăiată bucăți și lasă la foc moderat pвnă se omogenizează și sosul se îngroașă. Presară piper alb proaspăt măcinat.
- Pași 3Servește fasolea galbenă păstăi peste care ai pus sos cald de gorgonzola.
Descoperă și...