Pinterest

Fasole galbenă cu sos de gorgonzola

Descoperă o rețetă delicioasă!
Ușor
2 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
200 g Fasole galbenă foarte fină, păstăi rotunde, tăiate, VAPEUR Bonduelle

2 linguri ulei de măsline

1 praf de sare

Pentru sosul de gorgonzolaȘ

200 ml. smântână

150 g brânză gorgonzola

Piper alb proaspăt măcinat
Ingrediente pentru 2 persoane
200 g Fasole galbenă foarte fină, păstăi rotunde, tăiate, VAPEUR Bonduelle

2 linguri ulei de măsline

1 praf de sare

Pentru sosul de gorgonzolaȘ

200 ml. smântână

150 g brânză gorgonzola

Piper alb proaspăt măcinat
  1. Pași 1
    Încălzește ușor 2 linguri de ulei de măsline și adaugă în tigaia respectivă fasolea galbenă păstăi. Sotează ușor și presară un strop de sare. Păstrează apoi la cald, până e gata sosul de gorgonzola.
  2. Pași 2
    Într-o crăticioară pune smântâna și încălzește-o uăor. Adaugă brânza gorgonzola tăiată bucăți și lasă la foc moderat pвnă se omogenizează și sosul se îngroașă. Presară piper alb proaspăt măcinat.
  3. Pași 3
    Servește fasolea galbenă păstăi peste care ai pus sos cald de gorgonzola.