Ardei umpluți cu fasole roșie
Ardeii umpluți sunt un preparat de bază în multe țări din sud-estul Europei. Acest fel de mâncare face parte din cultura și tradiția noastră, dar fiecare regiune are moduri diferite de a-l pregăti. Alege să-i surprinzi pe cei dragi cu o rețetă de ardei umpluți cu fasole roșie!
Mediu
4 persoane
40 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
400 g Fasole roșie boabe, Bonduelle
500 g carne tocată
200 g roșii în bulion
200 g orez
200 g cașcaval pentru gratinat
7 ardei
1 ceapă
2 fire de ceapă verde
3 căței de usturoi
boia
chilli pudră
rozmarin
cimbru
ulei
sare
piper
500 g carne tocată
200 g roșii în bulion
200 g orez
200 g cașcaval pentru gratinat
7 ardei
1 ceapă
2 fire de ceapă verde
3 căței de usturoi
boia
chilli pudră
rozmarin
cimbru
ulei
sare
piper
Ingrediente pentru 4 persoane
400 g Fasole roșie boabe, Bonduelle
500 g carne tocată
200 g roșii în bulion
200 g orez
200 g cașcaval pentru gratinat
7 ardei
1 ceapă
2 fire de ceapă verde
3 căței de usturoi
boia
chilli pudră
rozmarin
cimbru
ulei
sare
piper
500 g carne tocată
200 g roșii în bulion
200 g orez
200 g cașcaval pentru gratinat
7 ardei
1 ceapă
2 fire de ceapă verde
3 căței de usturoi
boia
chilli pudră
rozmarin
cimbru
ulei
sare
piper
- Pași 1Se pune carnea tocată intr-o cratiță încinsă cu puțin ulei. După ce carnea începe să se gătească și să se desfacă, adăugam ceapa și usturoiul tocate și condimentam totul cu boia, sare, piper, rozmarin, cimbru și un praf de chilli pudră.
- Pași 2Peste carnea gătită în prealabil, adăugăm orezul prefiert, ceapa verde și roșiile în bulion și lăsăm totul pe foc pentru câteva minute, iar spre final adăugăm fasolea roșie Bonduelle.
- Pași 3Lăsăm compoziția să se omogenizeze după care umplem ardeii cu umplutura obținută. Punem ardeii umpluți într-o tavă, adăugăm apa / bază de supă și acoperim cu o folie de aluminiu. O lăsăm la cuptor timp de 20 minute.
- Pași 4După ce ardeii s-au gătit, scoatem folia și adăugăm cascaval ras peste fiecare ardei. Lăsăm totul la cuptor pentru încă 5 minute iar masa este gata de servire.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Tacos cu fasole roșie
Un preparat ce te duce cu gândul la o vacanță mexicană și te încântă prin combinațiile de culori!
Pui cu fasole și porumb în sos mexican
O idee de rețetă mexicană pentru iubitorii dish-urilor picante. Amestecul de legume Mexicana de la Bonduelle repezintă o bază ideală pentru multe dish-uri cu specific mexican.
Supă minestrone cu spanac
O supă de legume delicioasă cu fasole roșie și spanac
Descoperă și...