Aperitiv festiv
Un aperitiv spectaculos, care face deliciul oricărei mese de sărbătoare și nu numai.
Ușor
5 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
2 borcane (560 g) Ciuperci feliate Bonduelle
2 sfecle roșii
500 g piept de pui
300 g maioneză
250 g cașcaval tare
2 sfecle roșii
500 g piept de pui
300 g maioneză
250 g cașcaval tare
Ingrediente pentru 5 persoane
2 borcane (560 g) Ciuperci feliate Bonduelle
2 sfecle roșii
500 g piept de pui
300 g maioneză
250 g cașcaval tare
2 sfecle roșii
500 g piept de pui
300 g maioneză
250 g cașcaval tare
- Pași 1Sfecla roșie, coaptă mai din timp, se curăță de coajă, se dă prin răzătoarea mare și se așează în strat de un deget, 1/2 din cantitate într-un vas dreptunghiular de sticlă. Peste acest strat se pune 1/2 din cantitatea de piept de pui, tocat cubulețe mici.
- Pași 2Următorul strat va fi din ciuperci feliate Bonduelle, pe care le-am scurs de apă și le-am uscat în prosop de hârtie. Se întinde peste ciuperci un strat de maioneză. Peste maioneza, rad 125 g de cașcaval.
- Pași 3Se reiau operațiunile de mai sus încă o dată, deci fiecare ingredient va apărea de două ori în vas. Se ornează după imaginație.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Noodles cu creveți, ciuperci felii și spanac
O rețetă spectaculoasă!
Ciuperci a la crème
Yummm! Doar atât poți spune!
Salată asiatică cu orez
Specifică bucătăriei chinezești, salata cu orez va reprezenta o inovație în cartea ta de rețete. Un prânz sățios va fi asigurat de gustul fresh al acestei rețete.
Descoperă și...