Spaghetti cu zucchini, porumb și parmezan
Descoperă o rețetă delicioasă!
Mediu
2 persoane
40 Minute
Scump
Ingrediente
pentru 2 persoane
100 g Porumb dulce boabe Bonduelle
1 dovlecel tip zucchini
200 g spaghetti
50 g parmezan ras
1 roșie potrivită
2-3 fire ceapă verde
Sare de mare
Piper mozaic
Oregano
3 linguri ulei de măsline
1 dovlecel tip zucchini
200 g spaghetti
50 g parmezan ras
1 roșie potrivită
2-3 fire ceapă verde
Sare de mare
Piper mozaic
Oregano
3 linguri ulei de măsline
Ingrediente pentru 2 persoane
100 g Porumb dulce boabe Bonduelle
1 dovlecel tip zucchini
200 g spaghetti
50 g parmezan ras
1 roșie potrivită
2-3 fire ceapă verde
Sare de mare
Piper mozaic
Oregano
3 linguri ulei de măsline
1 dovlecel tip zucchini
200 g spaghetti
50 g parmezan ras
1 roșie potrivită
2-3 fire ceapă verde
Sare de mare
Piper mozaic
Oregano
3 linguri ulei de măsline
- Pași 1Fierbem pastele conform indicațiilor de pe ambalaj.
- Pași 2Punem uleiul de măsline într-o tigaie tip wok și adăugăm dovlecelul tăiat feliuțe subțiri.
- Pași 3Asezonăm cu sare de mare și piper mozaic. Când dovlecelul se înmoaie puțin adăugăm roșia tăiată cubulețe mici. Lăsăm pe foc încă jumătate de minut.
- Pași 4Dăm tigaia deoparte și adăugăm pastele bine scurse. Adăugăm apoi porumbul, ceapa tocată rondele și parmezanul ras. Presărăm oregano după gust. Opțional puteți adăuga un praf de chilli.
- Pași 5Amestecăm și punem pastele pe un platou. Radeți puțin parmezan deasupra.
Descoperă și...