Pinterest

Spaghetti cu zucchini, porumb și parmezan

Descoperă o rețetă delicioasă!
Mediu
2 persoane
40 Minute
Scump
Ingrediente
pentru 2 persoane
100 g Porumb dulce boabe Bonduelle

1 dovlecel tip zucchini

200 g spaghetti

50 g parmezan ras

1 roșie potrivită

2-3 fire ceapă verde

Sare de mare

Piper mozaic

Oregano

3 linguri ulei de măsline
Ingrediente pentru 2 persoane
100 g Porumb dulce boabe Bonduelle

1 dovlecel tip zucchini

200 g spaghetti

50 g parmezan ras

1 roșie potrivită

2-3 fire ceapă verde

Sare de mare

Piper mozaic

Oregano

3 linguri ulei de măsline
  1. Pași 1
    Fierbem pastele conform indicațiilor de pe ambalaj.
  2. Pași 2
    Punem uleiul de măsline într-o tigaie tip wok și adăugăm dovlecelul tăiat feliuțe subțiri.
  3. Pași 3
    Asezonăm cu sare de mare și piper mozaic. Când dovlecelul se înmoaie puțin adăugăm roșia tăiată cubulețe mici. Lăsăm pe foc încă jumătate de minut.
  4. Pași 4
    Dăm tigaia deoparte și adăugăm pastele bine scurse. Adăugăm apoi porumbul, ceapa tocată rondele și parmezanul ras. Presărăm oregano după gust. Opțional puteți adăuga un praf de chilli.
  5. Pași 5
    Amestecăm și punem pastele pe un platou. Radeți puțin parmezan deasupra.