Sos de ciuperci cu file de fitofag
Un gust extraordinar și o consistență specială.
Ușor
2 persoane
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
200 g Ciuperci feliate Bonduelle
400 g file de fitofag
50 g ceapă
50 g smântână
50 g făină de secară
50 g apă
30 ml. ulei de măsline
Sare
Piper
400 g file de fitofag
50 g ceapă
50 g smântână
50 g făină de secară
50 g apă
30 ml. ulei de măsline
Sare
Piper
Ingrediente pentru 2 persoane
200 g Ciuperci feliate Bonduelle
400 g file de fitofag
50 g ceapă
50 g smântână
50 g făină de secară
50 g apă
30 ml. ulei de măsline
Sare
Piper
400 g file de fitofag
50 g ceapă
50 g smântână
50 g făină de secară
50 g apă
30 ml. ulei de măsline
Sare
Piper
- Pași 1Peștele se curăță, se spală, se condimentează și se prăjește într-o tigaie anti-aderentă pe ambele părți.
- Pași 2Ciupercile se clătesc sub un jet de apă și se taie felii, ceapa se curăță, se taie julien, apoi se călește într-o tigaie cu ulei de măsline, până se rumenește puțin.
- Pași 3Peste ceapă se adaugă făină, sare și piper, apoi se amestecă, se stinge totul cu apă și se mai lasă să fiarbă la foc mic, circa 5 minute.
- Pași 4Peste sosul din tigaie se pun smântâna și ciupercile, se condimentează după gust și se mai fierb împreună, tot la foc mic, circa 5 minute, până capătă consistența unei creme.
- Pași 5Sosul rezultat se pune peste pește și se ornează cu puțin pătrunjel.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
- DESCOPERĂ REȚETA
Fusili cu ciuperci și spanac
Un preparat de origine italiană foarte aromat și care se pregătește ușor.
- DESCOPERĂ REȚETA
Noodles cu creveți, ciuperci felii și spanac
O rețetă spectaculoasă!
- DESCOPERĂ REȚETA
Brioșe cu ciuperci și cașcaval
O rețetă pregătită de Jamila!
Descoperă și...
















