Pinterest

Salată boeuf cu conopidă

O rețetă inedită pentru un deliciu tradițional!
Ușor
5 persoane
40 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
250 g Amestec de legume pentru salată franțuzească Bonduelle

4 buchete de Conopidă Bonduelle

1/2 piept de pui (sau 1 piept mai mic)

3 gogoșari murați

4 castraveți murați

4-5 linguri de maioneză

Sare

Piper
Ingrediente pentru 5 persoane
250 g Amestec de legume pentru salată franțuzească Bonduelle

4 buchete de Conopidă Bonduelle

1/2 piept de pui (sau 1 piept mai mic)

3 gogoșari murați

4 castraveți murați

4-5 linguri de maioneză

Sare

Piper
  1. Pași 1
    Curățăm și fierbem pieptul de pui. Apoi fierbem Conopida timp de 2-3 minute și amestecul de legume aprox. 7-8 minute, în apă cu sare
  2. Pași 2
    Tăiem gogoșarii cuburi și castraveții feliuțe subțiri. Apoi le punem într-o sită, să se scurgă zeama.
  3. Pași 3
    Tăiem pieptul de pui în cuburi, apoi adăugăm conopida Bonduelle tăiată și ea în bucățele.
  4. Pași 4
    Amestecăm toate ingredientele. La final, punem și maioneza, sarea și piperul. Putem orna salata folosindune de maioneză și gogoșari.

Sfaturi în bucătărie

Putem servi salata pe bucăți de pâine prăjită.