Salată boeuf cu conopidă
O rețetă inedită pentru un deliciu tradițional!
Ușor
5 persoane
40 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
250 g Amestec de legume pentru salată franțuzească Bonduelle
4 buchete de Conopidă Bonduelle
1/2 piept de pui (sau 1 piept mai mic)
3 gogoșari murați
4 castraveți murați
4-5 linguri de maioneză
Sare
Piper
4 buchete de Conopidă Bonduelle
1/2 piept de pui (sau 1 piept mai mic)
3 gogoșari murați
4 castraveți murați
4-5 linguri de maioneză
Sare
Piper
Ingrediente pentru 5 persoane
250 g Amestec de legume pentru salată franțuzească Bonduelle
4 buchete de Conopidă Bonduelle
1/2 piept de pui (sau 1 piept mai mic)
3 gogoșari murați
4 castraveți murați
4-5 linguri de maioneză
Sare
Piper
4 buchete de Conopidă Bonduelle
1/2 piept de pui (sau 1 piept mai mic)
3 gogoșari murați
4 castraveți murați
4-5 linguri de maioneză
Sare
Piper
- Pași 1Curățăm și fierbem pieptul de pui. Apoi fierbem Conopida timp de 2-3 minute și amestecul de legume aprox. 7-8 minute, în apă cu sare
- Pași 2Tăiem gogoșarii cuburi și castraveții feliuțe subțiri. Apoi le punem într-o sită, să se scurgă zeama.
- Pași 3Tăiem pieptul de pui în cuburi, apoi adăugăm conopida Bonduelle tăiată și ea în bucățele.
- Pași 4Amestecăm toate ingredientele. La final, punem și maioneza, sarea și piperul. Putem orna salata folosindune de maioneză și gogoșari.
Sfaturi în bucătărie
Putem servi salata pe bucăți de pâine prăjită.
Descoperă și...