Coșulețe cu legume și sos de parmezan
Rafinament și gust desăvârșit în aceste minunate coșulețe, servite cu un sos cald, aerat, delicios, de parmezan!
Ușor
4 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 pungă (400 g) Amestec de legume Imperial VAPEUR de la Bonduelle
1 ou
1 gălbenuș
250 g parmezan
50 ml. ulei de măsline
2 linguri smântână
5 g piper alb
10 g sare
1 ou
1 gălbenuș
250 g parmezan
50 ml. ulei de măsline
2 linguri smântână
5 g piper alb
10 g sare
Ingrediente pentru 4 persoane
1 pungă (400 g) Amestec de legume Imperial VAPEUR de la Bonduelle
1 ou
1 gălbenuș
250 g parmezan
50 ml. ulei de măsline
2 linguri smântână
5 g piper alb
10 g sare
1 ou
1 gălbenuș
250 g parmezan
50 ml. ulei de măsline
2 linguri smântână
5 g piper alb
10 g sare
- Pași 1Legumele se fierb al dente (cca 7 minute de la primul clocot) în apă cu un praf de sare, apoi se trec sub jet de apă rece și se lasă să se scurgă foarte bine.
- Pași 2Într-o tigaie încinsă se presară câte 50 g de parmezan ras, se lasă să se topească, apoi se întoarce cu grijă cu o paletă și pe cealaltă parte. Se ia cu paleta și se pune fierbinte pe fundul unui castronel, ceșcuță sau pahar. La fel se procedează și cu celelalte 3 coșulete.
- Pași 3Se prepară sosul de parmezan, mixând la viteză maximă albușul cu un praf de sare, până se întărește. Gălbenușurile se amestecă cu smântâna, uleiul de măsline, parmezanul ras și un praf de piper, apoi punem vasul la bain-marin, amestecând continuu. Când sosul se leagă, adăugăm albușul bătut spumă tare și mai lăsăm 3 minute, amestecând continuu. Când coșulețele s-au răcit, se scot de pe forme și se umplu cu legume fierte, apoi se servesc fiecare pe farfurie individuală, cu sos cald de parmezan.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Supă cremă de legume verzi cu năut
O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bogat în fibre și proteine, se regăsesc în acestă rețetă gustoasă.
Supa cremă de conopidă coaptă cu ciuperci
O nouă abordare a rețetei obișnuite de supă cremă. Gustul legumelor coapte va fi pe placul tuturor persoanelor dragi și va reuși să strângă pe toată lumea la cină.
Legume mexicane cu orez
Un preparat vegetarian, numai bun pentru un prânz consistent.
Descoperă și...