Pinterest

Fasole galbenă cu ceapă și lămâie

O retetă ușor de făcut și delicioasă!
Ușor
2 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
1 pungă (400 g) fasole galbenă tăiată Vapeur Bonduelle

1 ceapă

1 lămâie

1 cățel de usturoi

1 lingură ulei de măsline

fulgi de ardei iute

sare

piper
Ingrediente pentru 2 persoane
1 pungă (400 g) fasole galbenă tăiată Vapeur Bonduelle

1 ceapă

1 lămâie

1 cățel de usturoi

1 lingură ulei de măsline

fulgi de ardei iute

sare

piper
  1. Pași 1
    Tocăm mărunt ceapa și usturoiul și le lăsăm un minut în tigaia cu uleiul incins.
  2. Pași 2
    Adăugăm fasolea galbenă în tigaie împreună cu zeama de la o lămâie. Fasolea galbenă nu necesită decongelare în prealabil.
  3. Pași 3
    Condimentăm după gust cu sare, piper și fulgii de ardei iute, apoi servim.