Fasole galbenă cu ceapă și lămâie
O retetă ușor de făcut și delicioasă!
Ușor
2 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
1 pungă (400 g) fasole galbenă tăiată Vapeur Bonduelle
1 ceapă
1 lămâie
1 cățel de usturoi
1 lingură ulei de măsline
fulgi de ardei iute
sare
piper
1 ceapă
1 lămâie
1 cățel de usturoi
1 lingură ulei de măsline
fulgi de ardei iute
sare
piper
Ingrediente pentru 2 persoane
1 pungă (400 g) fasole galbenă tăiată Vapeur Bonduelle
1 ceapă
1 lămâie
1 cățel de usturoi
1 lingură ulei de măsline
fulgi de ardei iute
sare
piper
1 ceapă
1 lămâie
1 cățel de usturoi
1 lingură ulei de măsline
fulgi de ardei iute
sare
piper
- Pași 1Tocăm mărunt ceapa și usturoiul și le lăsăm un minut în tigaia cu uleiul incins.
- Pași 2Adăugăm fasolea galbenă în tigaie împreună cu zeama de la o lămâie. Fasolea galbenă nu necesită decongelare în prealabil.
- Pași 3Condimentăm după gust cu sare, piper și fulgii de ardei iute, apoi servim.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Fasole verde cu mărar și usturoi
O retetă ușor de făcut și delicioasă!
Fasole verde și galbenă cu migdale, ghimbir și lime
Un preparat delicios și ușor de gătit!
Fasole verde cu sos de parmezan cremos
O garnitură delicioasă sau o gustare sănătoasă, fasolea verde preparată în tigaie îmbrăcată în sos cremos de parmezan este o alegere inspirată
Descoperă și...