Pinterest

Roșii umplute cu omletă

O omletă simplă, transformată în ceva frumos și gustos.
Ingrediente
pentru 2 persoane
140 g Ciuperci feliate Bonduelle

2 ouă

1 lingură maioneză

2 roșii bine coapte, mai mari

Frunze de salată verde

1 lingură ulei

Sare

Piper negru

Rozmarin
Ingrediente pentru 2 persoane
140 g Ciuperci feliate Bonduelle

2 ouă

1 lingură maioneză

2 roșii bine coapte, mai mari

Frunze de salată verde

1 lingură ulei

Sare

Piper negru

Rozmarin
  1. Pași 1
    Scurgeți ciupercile clătite bine. Puneți-le la călit în uleiul încins. Tăiați un capac roșilor și, cu ajutorul unei linguri, scoateți mijlocul. Lăsați roșiile cu gura în jos să se scurgă.
  2. Pași 2
    Bateți ouăle într-un castron cu sare, piper și rozmarin. Turnați ouăle peste ciuperci. Prăjiți omleta pe ambele fețe. Scoateți omleta, lăsați-o să se răcească și tăiați-o fideluță .
  3. Pași 3
    Puneți omleta tăiată într-un castron. Adăugați maioneză și amestecați cu grijă. Umpleți roșiile cu omletă. Serviți roșiile pe frunze de salată.