Roșii umplute cu omletă
O omletă simplă, transformată în ceva frumos și gustos.
Ușor
2 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
140 g Ciuperci feliate Bonduelle
2 ouă
1 lingură maioneză
2 roșii bine coapte, mai mari
Frunze de salată verde
1 lingură ulei
Sare
Piper negru
Rozmarin
2 ouă
1 lingură maioneză
2 roșii bine coapte, mai mari
Frunze de salată verde
1 lingură ulei
Sare
Piper negru
Rozmarin
Ingrediente pentru 2 persoane
140 g Ciuperci feliate Bonduelle
2 ouă
1 lingură maioneză
2 roșii bine coapte, mai mari
Frunze de salată verde
1 lingură ulei
Sare
Piper negru
Rozmarin
2 ouă
1 lingură maioneză
2 roșii bine coapte, mai mari
Frunze de salată verde
1 lingură ulei
Sare
Piper negru
Rozmarin
- Pași 1Scurgeți ciupercile clătite bine. Puneți-le la călit în uleiul încins. Tăiați un capac roșilor și, cu ajutorul unei linguri, scoateți mijlocul. Lăsați roșiile cu gura în jos să se scurgă.
- Pași 2Bateți ouăle într-un castron cu sare, piper și rozmarin. Turnați ouăle peste ciuperci. Prăjiți omleta pe ambele fețe. Scoateți omleta, lăsați-o să se răcească și tăiați-o fideluță .
- Pași 3Puneți omleta tăiată într-un castron. Adăugați maioneză și amestecați cu grijă. Umpleți roșiile cu omletă. Serviți roșiile pe frunze de salată.
Descoperă și...












