Pinterest

Pulpă de iepure la grătar cu ciuperci sote

Un preparat simplu și delicios pentru întreaga familie.
Ușor
2 persoane
40 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle

2 cepe

1 legătură pătrunjel verde

100 g unt

1 ceașcă vin alb

Sare

6 căței de usturoi

2 pulpe de iepure

Piper

Măghiran
Ingrediente pentru 2 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle

2 cepe

1 legătură pătrunjel verde

100 g unt

1 ceașcă vin alb

Sare

6 căței de usturoi

2 pulpe de iepure

Piper

Măghiran
  1. Pași 1
    Se folosesc pulpe de iepure (care au fost afumate anterior cu cimbru)
  2. Pași 2
    Ciupercile le clătim și le punem într-o sită, pentru a se scurge apa din ele.
  3. Pași 3
    Ceapa curățată o tăiem peștișor și o punem într-o tigaie, împreună cu untul. Când începe să devină aurie, adăugăm ciupercile, sarea, piperul și vinul, le lăsăm la foc mic să fiarbă, până începe să scadă. Când sunt aproape gata, punem usturoiul,1 linguriță de măghiran și pătrunjelul tocat.
  4. Pași 4
    Între timp, punem pulpele la grătar, întorcândule pe ambele părți.
  5. Pași 5
    Când este gata grătarul, punem pe un platou alături de ciuperci.

Sfaturi în bucătărie

Servim cu un pahar de vin! :)