Pui cu legume la tigaie
Descoperă o rețetă delicioasă!
Ușor
2 persoane
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
100 g Porumb dulce boabe Bonduelle
80 g vinete
150 g dovlecei
100 g morcovi
200 g pui
Ulei de măsline
Sare
25 g pesmet
1 ou
Piper
Oregano
Mentă
80 g vinete
150 g dovlecei
100 g morcovi
200 g pui
Ulei de măsline
Sare
25 g pesmet
1 ou
Piper
Oregano
Mentă
Ingrediente pentru 2 persoane
100 g Porumb dulce boabe Bonduelle
80 g vinete
150 g dovlecei
100 g morcovi
200 g pui
Ulei de măsline
Sare
25 g pesmet
1 ou
Piper
Oregano
Mentă
80 g vinete
150 g dovlecei
100 g morcovi
200 g pui
Ulei de măsline
Sare
25 g pesmet
1 ou
Piper
Oregano
Mentă
- Pași 1Se taie legumele în bucăți mici și se călesc legumele în puțin ulei și se condimentează cu sare, piper, oregano și mentă.
- Pași 2Se prăjește puiul dat într-un amestec de ou și pesmet în puțin ulei de măsline.
- Pași 3Se servește puiul cu legumele calde. Poftă bună!
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
- DESCOPERĂ REȚETA
Salată rapidă cu fasole neagră
Descopera reteta de salată rapidă cu fasole neagră!
- DESCOPERĂ REȚETA
Rulouri cu ton și porumb
Descopera reteta de rulouri cu ton și porumb!
- DESCOPERĂ REȚETA
Frigărui de creveți cu mix Hawaian
O combinație inedită de creveți și ananas alături de un mix de legume în stil hawaian care vă va surprinde papilele gustative cu amestecul de arome delicioase.
Descoperă și...
















