Pinterest

Pate de vinete cu ciuperci

Un gust extraordinar și o aromă interesantă!
Ușor
4 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
100 g Ciuperci feliate Bonduelle

250 g vinete coapte

1 ceapă

4-5 felii roșii deshidratate din ulei

1 cățel de usturoi

2 linguri ulei de măsline

Sare

Piper

Pătrunjel verde
Ingrediente pentru 4 persoane
100 g Ciuperci feliate Bonduelle

250 g vinete coapte

1 ceapă

4-5 felii roșii deshidratate din ulei

1 cățel de usturoi

2 linguri ulei de măsline

Sare

Piper

Pătrunjel verde

Rețete făcute cu

Ciuperci feliateCiuperci feliate
  1. Pași 1
    Tocăm ceapa fin și o punem la călit în uleiul încins. Când ceapa s-a înmuiat, adăugăm ciupercile scurse bine și clătite.
  2. Pași 2
    Lăsăm 2-3 minute la foc, apoi dăm jos. Punem compoziția într-un bol împreună cu roșiile deshidratate și o mixăm, dar nu de tot. Tocăm mărunt vinetele și amestecăm cele 2 compoziții.
  3. Pași 3
    Potrivim de sare și piper, punem usturoiul și pătrunjelul tocate fin. Omogenizăm compoziția și o servim pe pâine prăjită.
  4. Pași 4
    Dacă doriți, puteți adăuga la compoziție încă 12 linguri de ulei de măsline.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
  • Ciuperci a la crème

    Ciuperci a la crème

    Yummm! Doar atât poți spune!

  • Salată de valeriană cu ciuperci, feta și nuci

    Salată de valeriană cu ciuperci, feta și nuci

    O salată cremoasă și aromată. Rețeta ideală pentru un prânz copios!

  • Creveți thailandezi cu orez

    Creveți thailandezi cu orez

    Încearcă rețeta noastră picantă cu creveți și mix thailandez cu orez și vei pătrunde in bucătăria asiatică în doar 20 de minute. Cina pentru prieteni va fi mult mai ușor și rapid de pregătit, oferindu-ți mai mult timp alături de ei.