Pinterest

Paste cu ciuperci feliate și legume în sos de roșii

Mediu
2 persoane
10 Minute
15 Minute
Ingrediente
pentru 2 persoane
1 borcan de Ciuperci feliate și legume în sos de roșii Bonduelle

500g tagliatele fresh

2 linguri ulei de masline

1 eșalotă / ceapă albă (tocat)

4 căței de usturoi (tocați)

jumătate de cană de vin (roșu sau alb, după preferință)

mână bună pătrunjel proaspăt (tocat)

Sare și piper

parmezan
Ingrediente pentru 2 persoane
1 borcan de Ciuperci feliate și legume în sos de roșii Bonduelle

500g tagliatele fresh

2 linguri ulei de masline

1 eșalotă / ceapă albă (tocat)

4 căței de usturoi (tocați)

jumătate de cană de vin (roșu sau alb, după preferință)

mână bună pătrunjel proaspăt (tocat)

Sare și piper

parmezan

Rețete făcute cu

Ciuperci feliate și legume în sos de roșiiCiuperci feliate și legume în sos de roșii
  1. Pași 1
    Punem tagliatele într-o oală mare cu apă și sare și le gătim conform instrucțiunilor de pe cutie. Înainte de scurgere, păstrăm o jumătate de cană de apă în care au fost gătite tagliatelele.
  2. Pași 2
    În timp ce se gătesc tagliatelele, punem ulei de măsline într-o tigaie mare, la foc mare. Adăugăm ceapa și usturoiul tocate și le călim circa 5 min până se rumenesc, apoi adăugăm conținutul de Ciuperci feliate cu legume în sos de roșii Bonduelle 500 ml
  3. Pași 3
    Adăugăm vinul și pătrunjelul tocat. Se condimentează cu sare și piper după gust. Reducem intensitatea focului la mediu și mai gătim 2-3 minute pentru a obține consistența unui sos gros. Dacă vi se pare prea gros, adăugați apă pentru paste după cum este necesar pentru a se slăbi și a servi.
  4. Pași 4
    Transferăm tagliatelele scurse în tigaia cu sosul de roșii și amestecăm până se omogenizează.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute