Paste cu ciuperci feliate și legume în sos de roșii
Mediu
2 persoane
10 Minute
15 Minute
Ingrediente
pentru 2 persoane
1 borcan de Ciuperci feliate și legume în sos de roșii Bonduelle
500g tagliatele fresh
2 linguri ulei de masline
1 eșalotă / ceapă albă (tocat)
4 căței de usturoi (tocați)
jumătate de cană de vin (roșu sau alb, după preferință)
mână bună pătrunjel proaspăt (tocat)
Sare și piper
parmezan
500g tagliatele fresh
2 linguri ulei de masline
1 eșalotă / ceapă albă (tocat)
4 căței de usturoi (tocați)
jumătate de cană de vin (roșu sau alb, după preferință)
mână bună pătrunjel proaspăt (tocat)
Sare și piper
parmezan
Ingrediente pentru 2 persoane
1 borcan de Ciuperci feliate și legume în sos de roșii Bonduelle
500g tagliatele fresh
2 linguri ulei de masline
1 eșalotă / ceapă albă (tocat)
4 căței de usturoi (tocați)
jumătate de cană de vin (roșu sau alb, după preferință)
mână bună pătrunjel proaspăt (tocat)
Sare și piper
parmezan
500g tagliatele fresh
2 linguri ulei de masline
1 eșalotă / ceapă albă (tocat)
4 căței de usturoi (tocați)
jumătate de cană de vin (roșu sau alb, după preferință)
mână bună pătrunjel proaspăt (tocat)
Sare și piper
parmezan
- Pași 1Punem tagliatele într-o oală mare cu apă și sare și le gătim conform instrucțiunilor de pe cutie. Înainte de scurgere, păstrăm o jumătate de cană de apă în care au fost gătite tagliatelele.
- Pași 2În timp ce se gătesc tagliatelele, punem ulei de măsline într-o tigaie mare, la foc mare. Adăugăm ceapa și usturoiul tocate și le călim circa 5 min până se rumenesc, apoi adăugăm conținutul de Ciuperci feliate cu legume în sos de roșii Bonduelle 500 ml
- Pași 3Adăugăm vinul și pătrunjelul tocat. Se condimentează cu sare și piper după gust. Reducem intensitatea focului la mediu și mai gătim 2-3 minute pentru a obține consistența unui sos gros. Dacă vi se pare prea gros, adăugați apă pentru paste după cum este necesar pentru a se slăbi și a servi.
- Pași 4Transferăm tagliatelele scurse în tigaia cu sosul de roșii și amestecăm până se omogenizează.
Descoperă și...