Orez cu ciuperci feliate și legume în sos de roșii
Mediu
2 persoane
10 Minute
20 Minute
Ingrediente
pentru 2 persoane
1 borcan de Ciuperci feliate și legume în sos de roșii Bonduelle
orez alb fiert
1 lingură ulei de măsline
1 ceapă medie, tocată mărunt
1 ardei jalapeño, fără tulpini, fără semințe și tocat mărunt
2 lingurițe de usturoi tocat mărunt
1 linguriță de chimen măcinat
1 linguriță de coriandru măcinat
1/2 linguriță de pudră de chili
1/2 linguriță de sare kosher
1 lingură de pastă de tomate
3 linguri de apă
1 legătură de ceapă verde tocată mărunt
1 felie de lime pentru aspect
orez alb fiert
1 lingură ulei de măsline
1 ceapă medie, tocată mărunt
1 ardei jalapeño, fără tulpini, fără semințe și tocat mărunt
2 lingurițe de usturoi tocat mărunt
1 linguriță de chimen măcinat
1 linguriță de coriandru măcinat
1/2 linguriță de pudră de chili
1/2 linguriță de sare kosher
1 lingură de pastă de tomate
3 linguri de apă
1 legătură de ceapă verde tocată mărunt
1 felie de lime pentru aspect
Ingrediente pentru 2 persoane
1 borcan de Ciuperci feliate și legume în sos de roșii Bonduelle
orez alb fiert
1 lingură ulei de măsline
1 ceapă medie, tocată mărunt
1 ardei jalapeño, fără tulpini, fără semințe și tocat mărunt
2 lingurițe de usturoi tocat mărunt
1 linguriță de chimen măcinat
1 linguriță de coriandru măcinat
1/2 linguriță de pudră de chili
1/2 linguriță de sare kosher
1 lingură de pastă de tomate
3 linguri de apă
1 legătură de ceapă verde tocată mărunt
1 felie de lime pentru aspect
orez alb fiert
1 lingură ulei de măsline
1 ceapă medie, tocată mărunt
1 ardei jalapeño, fără tulpini, fără semințe și tocat mărunt
2 lingurițe de usturoi tocat mărunt
1 linguriță de chimen măcinat
1 linguriță de coriandru măcinat
1/2 linguriță de pudră de chili
1/2 linguriță de sare kosher
1 lingură de pastă de tomate
3 linguri de apă
1 legătură de ceapă verde tocată mărunt
1 felie de lime pentru aspect
- Pași 1Turnăm uleiul într-o oală pusă la foc mediu. Amestecăm ceapa și jalapeño și gătim timp de 6 minute, amestecând ocazional. Adăugăm usturoiul, amestecăm bine și gătim timp de 2 minute. Presărăm chimenul, coriandrul și pudra de chili, amestecăm timp de 1 minut.
- Pași 2Adăugăm ciupercile, pasta de tomate și apa. Amestecăm până când pasta este distribuită uniform, apoi acoperim oala, reducem focul la mic și gătim timp de 10 minute, amestecând la jumătatea timpului. Mâncarea ar trebui să fie ca o tocăniță. Dacă nu este suficient de groasă, scoatem capacul și gătim încă câteva minute.
- Pași 3Servim cu orez alb fiert și presărăm ceapă verde.
- Pași 4Pentru touch-ul final al aspectului, adăugăm o felie de lime și ciupercuțe întregi deasupra dish-ului
Descoperă și...