Pinterest

Tocăniță cu năut, ciuperci feliate și legume în sos de roșii

Mediu
10 Minute
20 Minute
Ingrediente
pentru 1 persoană
Pentru tocăniță

2 linguri de ulei de măsline

1 borcan de Ciuperci feliate și legume în sos de roșii Bonduelle

1 conservă de năut Vapeur Bonduelle

250 g roșii cherry sau roșii cherry

2 căței de usturoi, feliați mărunt

2 linguri de pastă de harissa



Pentru iaurtul cu ierburi

2 căței de usturoi, rași

1 lămâie, rasă

15 g mărar proaspăt, tocat mărunt

3 lingurițe de capere, scurse

250 g iaurt grecesc sau alternativă vegană



Pentru servire

Lipii calde

Cușcuș
Ingrediente pentru 1 persoană
Pentru tocăniță

2 linguri de ulei de măsline

1 borcan de Ciuperci feliate și legume în sos de roșii Bonduelle

1 conservă de năut Vapeur Bonduelle

250 g roșii cherry sau roșii cherry

2 căței de usturoi, feliați mărunt

2 linguri de pastă de harissa



Pentru iaurtul cu ierburi

2 căței de usturoi, rași

1 lămâie, rasă

15 g mărar proaspăt, tocat mărunt

3 lingurițe de capere, scurse

250 g iaurt grecesc sau alternativă vegană



Pentru servire

Lipii calde

Cușcuș

Rețete făcute cu

Năut boabe VapeurNăut boabe Vapeur
  1. Pași 1
    Încălzim 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie antiaderentă la foc mare. Adăugăm roșiile cherry și gătim timp de 5-6 minute, până când roșiile se înmoaie, se rumenesc ușor. Reducem focul, adăugăm usturoiul și prăjim timp de 1-2 minute, până când capătă miros.
  2. Pași 2
    Adăugăm năutul, cu tot cu propriul lichid, și fierbem până se reduce la jumătate. Apoi, luăm de pe foc și amestecăm cu harissa. Continuăm să fierbem la foc mic timp de 2-3 minute.
  3. Pași 3
    În timp ce așteptăm să se gătească năutul, amestecăm într-un bol toate ingredientele pentru iaurtul cu ierburi. Asezonăm după gust.
  4. Pași 4
    Pentru servire, punem năutul în bol și adăugăm iaurtul deasupra. Servim cu lipii calde.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute