Pinterest

Mușchiuleț de porc umplut

Descoperă o rețetă delicioasă!
Mediu
2 persoane
60 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle

2 muschiuleți de porc

200 g mozzarella

Câteva frunze spanac baby

3 ardei copți

Albușul de la 1 ou

Ulei

Sare

Piper
Ingrediente pentru 2 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle

2 muschiuleți de porc

200 g mozzarella

Câteva frunze spanac baby

3 ardei copți

Albușul de la 1 ou

Ulei

Sare

Piper
  1. Pași 1
    Mușchiuleții de porc se crestează pe jumătate și se bat puțin.
  2. Pași 2
    Se condimentează cu sare și piper.
  3. Pași 3
    Ciupercile se călesc în puțin ulei și se condimentează cu sare și piper. Se lasă la răcit, apoi se amestecă cu albușul bătut.
  4. Pași 4
    Peste mușchiuleți se pune un strat de felii de mozzarella, un strat de frunze de spanac baby, unul de ciuperci, iar la final felii de ardei copt.
  5. Pași 5
    Carnea se rulează și se prinde cu scobitori sau se leagă cu sfoară.
  6. Pași 6
    Se condimentează mușchiuleții cu sare și piper, și se dau la cuptorul preîncălzit la 220 gr C pentru aproximativ 3040 de minute.