Melci cu linte
Melci cu linte, o rețetă delicioasă pentru întreaga familie.
Ușor
5 persoane
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
1 conservă (400 g) Linte Bonduelle
3 cepe roșii
4 căței usturoi
Aluat de pizza
4 linguri ulei de măsline
Sare
Piper
Busuioc
3 cepe roșii
4 căței usturoi
Aluat de pizza
4 linguri ulei de măsline
Sare
Piper
Busuioc
Ingrediente pentru 5 persoane
1 conservă (400 g) Linte Bonduelle
3 cepe roșii
4 căței usturoi
Aluat de pizza
4 linguri ulei de măsline
Sare
Piper
Busuioc
3 cepe roșii
4 căței usturoi
Aluat de pizza
4 linguri ulei de măsline
Sare
Piper
Busuioc
- Pași 1Se încinge cuptorul la 160 de grade. Din aluatul de pizza se fac, de regulă, opt bucăți, din care se modelează bucăți dreptunghiulare, cu grosimea de 5 mm. Se lasă la crescut, la cald, pe tava pudrată cu făină.
- Pași 2Ceapa curățată și tăiată mărunt, împreună cu lintea scursă din conservă, se călesc în uleiul de măsline, la foc potrivit timp de 5 minute. Se condimentează cu sare și piper, apoi se adaugă usturoiul tăiat mărunt și busuiocul.
- Pași 3Compoziția se pune în fiecare fâșie și se rulează. După ce se ung cu puțin ulei, se pun melcișorii în cuptor, la foc mediu, timp de 10-15 minute.
- Pași 4Melcișorii se servesc calzi. Poftă bună!
Descoperă și...