Vită cu garnitură de linte și fasole roșie
Descoperă o rețetă delicioasă!
Ușor
5 persoane
15 Minute
Scump
Ingrediente
pentru 5 persoane
1 conservă (400 g) Linte Bonduelle
1 conservă (400 g) Fasole roșie boabe Bonduelle
1 mușchi de vită
1 ceapă roșie
2-3 căței usturoi
3 - 4 linguri ulei de măsline
Sare
100 ml. vin roșu
Piper
1 conservă (400 g) Fasole roșie boabe Bonduelle
1 mușchi de vită
1 ceapă roșie
2-3 căței usturoi
3 - 4 linguri ulei de măsline
Sare
100 ml. vin roșu
Piper
Ingrediente pentru 5 persoane
1 conservă (400 g) Linte Bonduelle
1 conservă (400 g) Fasole roșie boabe Bonduelle
1 mușchi de vită
1 ceapă roșie
2-3 căței usturoi
3 - 4 linguri ulei de măsline
Sare
100 ml. vin roșu
Piper
1 conservă (400 g) Fasole roșie boabe Bonduelle
1 mușchi de vită
1 ceapă roșie
2-3 căței usturoi
3 - 4 linguri ulei de măsline
Sare
100 ml. vin roșu
Piper
- Pași 1Vita împănată cu cățeii de usturoi se condimentează cu sare și piper, se unge cu puțin ulei de măsline și se bagă în cuptor timp de 1,5 - 2 ore, cu puțină apă. Din când în când, se stropește vita cu puțin vin roșu.
- Pași 2Între timp, pregătim garnitura: se toacă ceapa roșie julien și se amestecă cu lintea și fasolea roșie boabe.
- Pași 3Se amestecă cu sare, piper, chili și puțin ulei de măsline. Se servește alături de vita caldă. Poftă bună!
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Hummus de linte
Un preparat cu specific libanez, ce poate fi servit atât cald, cât și rece, se prepară ușor și rapid, fiind o variantă potrivită pentru prânz sau cină.
Salată cu fasole roșie și spanac
O salată sățioasă datorită fasolei roșii și a nucilor, completat de aroma dulceagă a bacon-ului.
Salată Taboule cu Linte
O alegere corectă și sățioasă pentru sezonul cald și nu numai!
Descoperă și...