Mazăre cu smântână și felii de șuncă prăjite
Descoperă o rețetă delicioasă!
Ușor
2 persoane
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
1 conservă (400 g) Mazăre verde boabe dulce Bonduelle
1 lingură pătrunjel uscat
1 g smântână grasă
2 căței usturoi
1 lingură delicat granulat
2 linguri ulei
100 g șuncă porc
1 lingură pătrunjel uscat
1 g smântână grasă
2 căței usturoi
1 lingură delicat granulat
2 linguri ulei
100 g șuncă porc
Ingrediente pentru 2 persoane
1 conservă (400 g) Mazăre verde boabe dulce Bonduelle
1 lingură pătrunjel uscat
1 g smântână grasă
2 căței usturoi
1 lingură delicat granulat
2 linguri ulei
100 g șuncă porc
1 lingură pătrunjel uscat
1 g smântână grasă
2 căței usturoi
1 lingură delicat granulat
2 linguri ulei
100 g șuncă porc
- Pași 1Se pune uleiul într-o cratiță, peste ulei și usturoi se pune mazărea la fiert cu smântână, se adaugă condimentele, delicat granule, pătrunjel și se lasă la fiert 5-10 minute la foc mic.
- Pași 2Separat, se pune la călit șunca tăiată felioare. Se pune mazărea în farfurii, peste care se adaugă șunca prăjită și se servește cald. Poftă bună!
- Pași 3-
Descoperă și...