Iahnie de fasole cu cârnați proaspeți
Un preparat popular românesc de Ziua Națională!
Mediu
2 persoane
40 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
2 conserve (800 g) Fasole albă Bonduelle
400 g cârnat proaspăt
2 căni (500 g) stoc legume
1 morcov
2 cepe roșii
1/2 ardei kapia
1 tijă tulpină țelină
4 linguri bulion
3 linguri ulei de floarea soarelui
2 căței usturoi
1 legătură pătrunjel
4 frunze foi de dafin
3-4 crenguțe cimbrișor
piper boabe
sare
400 g cârnat proaspăt
2 căni (500 g) stoc legume
1 morcov
2 cepe roșii
1/2 ardei kapia
1 tijă tulpină țelină
4 linguri bulion
3 linguri ulei de floarea soarelui
2 căței usturoi
1 legătură pătrunjel
4 frunze foi de dafin
3-4 crenguțe cimbrișor
piper boabe
sare
Ingrediente pentru 2 persoane
2 conserve (800 g) Fasole albă Bonduelle
400 g cârnat proaspăt
2 căni (500 g) stoc legume
1 morcov
2 cepe roșii
1/2 ardei kapia
1 tijă tulpină țelină
4 linguri bulion
3 linguri ulei de floarea soarelui
2 căței usturoi
1 legătură pătrunjel
4 frunze foi de dafin
3-4 crenguțe cimbrișor
piper boabe
sare
400 g cârnat proaspăt
2 căni (500 g) stoc legume
1 morcov
2 cepe roșii
1/2 ardei kapia
1 tijă tulpină țelină
4 linguri bulion
3 linguri ulei de floarea soarelui
2 căței usturoi
1 legătură pătrunjel
4 frunze foi de dafin
3-4 crenguțe cimbrișor
piper boabe
sare
- Pași 1Tocăm mărunt ceapa roșie și pătrunjelul, tăiem în felii subțiri usturoiul, tulpina de țelină și ardeiul roșu în cubulețe, iar morcovul îl dăm prin răzătoare.
- Pași 2Cârnații proaspeți din carne de oaie sau porc îi rulăm pe un băț de frigăruie și îi punem pe o tavă, apoi îi introducem la cuptorul preîncălzit la temp de 180° timp de 10 min.
- Pași 3Încingem o tigaie cu puțin ulei și adăugăm pe rând ceapa, ardeiul, țelina și morcovul. Lăsăm să se călească bine, după care adăugăm stocul de legume.
- Pași 4După ce au fiert legumele, adăugăm fasolea scursă în prealabil de lichid. Lăsăm să dea în clocot 710 min și apoi adăugăm bulionul, cimbrișorul și foile de dafin, apoi condimentăm cu sare și piper. Fierbem încă 10 min.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Pastramă de berbecuț și cartofi noi cu sfeclă
Venim în ajutorul tău cu o nouă rețetă ce te poate inspira în pregătirea mesei festive de Paște. Sfecla roșie reprezintă de această dată o idee perfectă ce acompaniază carnea de berbecuț.
Fasole roșie și porumb cu ouă ochiuri
Copii iubesc legumele, mai ales în combinații inedite. De această dată, Bonduelle vine către tine cu o nouă propunere pentru micuții tăi, care îi va face să iubească legumele.
Pui cu fasole și porumb în sos mexican
O idee de rețetă mexicană pentru iubitorii dish-urilor picante. Amestecul de legume Mexicana de la Bonduelle repezintă o bază ideală pentru multe dish-uri cu specific mexican.
Descoperă și...