1. >Rețete
  2. >Buddha Bowl cu Crochete cu broccoli

Buddha Bowl cu Crochete cu broccoli

Mediu
2 persoane
30 Minute
Ingrediente
pentru 2 persoane
1 cutie Crochete Croustis cu broccoli și emmental Bonduelle

1 conservă de năut Bonduelle Vapeur

½ conopidă

½ dovleac mic

50 g baby spanac

50 g caju

2 linguri de tahini

½ lămâie

1 lingură chimion

1 lingură curcumă

½ linguriță fulgi de chili

semințe de susan

ulei de măsline

sare

piper

200 g quinoa fiert pentru servire
Ingrediente pentru 2 persoane
1 cutie Crochete Croustis cu broccoli și emmental Bonduelle

1 conservă de năut Bonduelle Vapeur

½ conopidă

½ dovleac mic

50 g baby spanac

50 g caju

2 linguri de tahini

½ lămâie

1 lingură chimion

1 lingură curcumă

½ linguriță fulgi de chili

semințe de susan

ulei de măsline

sare

piper

200 g quinoa fiert pentru servire
  1. Pași 1
    Preîncălziți cuptorul la 200 de grade.
  2. Pași 2
    Tăiați conopida în buchete și așezați-o pe o tavă de copt împreună cu dovleacul tăiat cubulețe. Stropiți legumele cu ulei de măsline, cu chimen, turmeric și fulgi de chili și asezonați cu sare și piper. Așezați-le în cuptorul preîncalzit și coaceți până când sunt gata.
  3. Pași 3
    Puneți crochetele Croustis pe o foaie de copt și gătiți-le conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
  4. Pași 4
    Între timp pregătiți dressingul: amestecați tahina cu sucul stors de la jumătate de lămâie, asezonați cu sare și piper, apoi adăugați puțină apă și amestecați pâna devine cremos.
  5. Pași 5
    Alcătuiți Buddha Bowl final: adăugați quinoa fiartă, o mână de spanac, conopida și dovleacul prăjite și năutul în bol. Adăugați dressingul de tahini, semințele de susan și caju și acoperiți totul cu Crochete Croustis cu broccoli și emmental Bonduelle.