Pinterest

Gratin de paste și legume cu brânză

Penne cu legume și brânză la cuptor.
Ușor
4 persoane
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
150 g Ciuperci feliate Bonduelle

100 g Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR Bonduelle

100 g penne

1 praz

1 ardei gras roșu

1 morcov

1 vânătă

200 ml. smântână pentru gătit

120 g brânză Cedar

1 lingură ulei de măsline

Sare

2 ouă

50 g mozzarela

50 g piper

50 g cimbru uscat
Ingrediente pentru 4 persoane
150 g Ciuperci feliate Bonduelle

100 g Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR Bonduelle

100 g penne

1 praz

1 ardei gras roșu

1 morcov

1 vânătă

200 ml. smântână pentru gătit

120 g brânză Cedar

1 lingură ulei de măsline

Sare

2 ouă

50 g mozzarela

50 g piper

50 g cimbru uscat

Rețete făcute cu

Ciuperci feliateCiuperci feliate
  1. Pași 1
    Încingeți cuptorul la 190 grade Celsius. Puneți pastele la fiert, în mai multă apă clocotind, cu puțină sare. Fierbeți-le timpul indicat de producător și, când sunt gata, scurgeți pastele de apă. Într-o tigaie, încingeți lingura de ulei și căliți un pic prazul. Puneți și fasolea împreună cu morcovul, ciupercile, vânăta și lăsați legumele să se înmoaie un pic.
  2. Pași 2
    Într-un vas de Jena potrivit ca mărime, puneți pastele scurse, legumele călite și ardeiul gras (curățat de semințe și cotor, spalat și tăiat bețigașe). Cu ajutorul a două furculițe, amestecați usor, astfel încât legumele să fie uniform distribuite. Într-un castron, bateți ouăle. Adaugați smântâna/ laptele, un pic de sare, piper și cimbrul uscat. Amestecați bine.
  3. Pași 3
    Turnați amestecul de ouă și smântână peste paste și legume. Radeți mărunt brânza Ceddar și amestecați-o cu mozzarella. Distribuiți uniform peste paste și legume. Râșniți un pic de piper deasupra și băgați în cuptorul încins. Lăsați 25-30 de minute, până când amestecul de smântână și ouă s-a legat cu legumele și pastele, iar brânza de deasupra s-a transformat într-o crustă. Poftă bună!
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
  • Salată cu fasole în trei culori

    Salată cu fasole în trei culori

    Cine a zis că o salată nu poate fi bogată în proteine. Bonduelle te inspiră și de această dată și își oferă o rețetă de salată bogată în fibre și proteine.

  • Creveți thailandezi cu orez

    Creveți thailandezi cu orez

    Încearcă rețeta noastră picantă cu creveți și mix thailandez cu orez și vei pătrunde in bucătăria asiatică în doar 20 de minute. Cina pentru prieteni va fi mult mai ușor și rapid de pregătit, oferindu-ți mai mult timp alături de ei.

  • Piept de pui cu sos de brânză și legume rustice

    Piept de pui cu sos de brânză și legume rustice

    Amestecul de legume Rustic reprezintă o alegere potrivită pentru serile în care se adună toată familia la masă. Sosul de brânză oferă un plus de savoare unui preparat simplu și rapid.