Gratin de paste și legume cu brânză
Penne cu legume și brânză la cuptor.
Ușor
4 persoane
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
150 g Ciuperci feliate Bonduelle
100 g Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR Bonduelle
100 g penne
1 praz
1 ardei gras roșu
1 morcov
1 vânătă
200 ml. smântână pentru gătit
120 g brânză Cedar
1 lingură ulei de măsline
Sare
2 ouă
50 g mozzarela
50 g piper
50 g cimbru uscat
100 g Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR Bonduelle
100 g penne
1 praz
1 ardei gras roșu
1 morcov
1 vânătă
200 ml. smântână pentru gătit
120 g brânză Cedar
1 lingură ulei de măsline
Sare
2 ouă
50 g mozzarela
50 g piper
50 g cimbru uscat
Ingrediente pentru 4 persoane
150 g Ciuperci feliate Bonduelle
100 g Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR Bonduelle
100 g penne
1 praz
1 ardei gras roșu
1 morcov
1 vânătă
200 ml. smântână pentru gătit
120 g brânză Cedar
1 lingură ulei de măsline
Sare
2 ouă
50 g mozzarela
50 g piper
50 g cimbru uscat
100 g Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR Bonduelle
100 g penne
1 praz
1 ardei gras roșu
1 morcov
1 vânătă
200 ml. smântână pentru gătit
120 g brânză Cedar
1 lingură ulei de măsline
Sare
2 ouă
50 g mozzarela
50 g piper
50 g cimbru uscat
- Pași 1Încingeți cuptorul la 190 grade Celsius. Puneți pastele la fiert, în mai multă apă clocotind, cu puțină sare. Fierbeți-le timpul indicat de producător și, când sunt gata, scurgeți pastele de apă. Într-o tigaie, încingeți lingura de ulei și căliți un pic prazul. Puneți și fasolea împreună cu morcovul, ciupercile, vânăta și lăsați legumele să se înmoaie un pic.
- Pași 2Într-un vas de Jena potrivit ca mărime, puneți pastele scurse, legumele călite și ardeiul gras (curățat de semințe și cotor, spalat și tăiat bețigașe). Cu ajutorul a două furculițe, amestecați usor, astfel încât legumele să fie uniform distribuite. Într-un castron, bateți ouăle. Adaugați smântâna/ laptele, un pic de sare, piper și cimbrul uscat. Amestecați bine.
- Pași 3Turnați amestecul de ouă și smântână peste paste și legume. Radeți mărunt brânza Ceddar și amestecați-o cu mozzarella. Distribuiți uniform peste paste și legume. Râșniți un pic de piper deasupra și băgați în cuptorul încins. Lăsați 25-30 de minute, până când amestecul de smântână și ouă s-a legat cu legumele și pastele, iar brânza de deasupra s-a transformat într-o crustă. Poftă bună!
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Salată cu fasole în trei culori
Cine a zis că o salată nu poate fi bogată în proteine. Bonduelle te inspiră și de această dată și își oferă o rețetă de salată bogată în fibre și proteine.
Supă cremă de legume verzi cu năut
O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bogat în fibre și proteine, se regăsesc în acestă rețetă gustoasă.
Legume mexicane cu orez
Un preparat vegetarian, numai bun pentru un prânz consistent.
Descoperă și...