Gratin cu ciuperci și cartofi
O rețetă sănătoasă și foarte sățioasă.
Ușor
4 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1/2 borcan (140 g) Ciuperci feliate Bonduelle
8 cartofi
100 g afumătură
100 g telemea
2 ouă
100 g smântână
1 lingură cu ulei de măsline
8 cartofi
100 g afumătură
100 g telemea
2 ouă
100 g smântână
1 lingură cu ulei de măsline
Ingrediente pentru 4 persoane
1/2 borcan (140 g) Ciuperci feliate Bonduelle
8 cartofi
100 g afumătură
100 g telemea
2 ouă
100 g smântână
1 lingură cu ulei de măsline
8 cartofi
100 g afumătură
100 g telemea
2 ouă
100 g smântână
1 lingură cu ulei de măsline
- Pași 1Cureți cartofii, îi tai felii și îi pui la fiert în apă cu sare. Între timp, sotezi ciupercile și mușchiulețul tăiat felii.
- Pași 2Când cartofii sunt aproape fierți, scurgi apa și îi amesteci cu ciupercile și mușchiulețul. Mixezi ouăle cu smântâna. Ungi un vas yena cu puțin ulei si tapetezi cu o lingură de pesmet, apoi pui amestecul de cartofi cu ciuperci. Peste acestea, adaugi telemea rasă, iar deasupra torni amestecul de smântână și ouă.
- Pași 3Introduci vasul în cuptorul preîncălzit pentru 30 de minute.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Salată de mazăre cu cartofi de primăvară
O alegere apetisantă și sățioasă, ce poate fi consumată ca o gustare sau ca și garnitură.
Salată de valeriană cu ciuperci, feta și nuci
O salată cremoasă și aromată. Rețeta ideală pentru un prânz copios!
Creveți thailandezi cu orez
Încearcă rețeta noastră picantă cu creveți și mix thailandez cu orez și vei pătrunde in bucătăria asiatică în doar 20 de minute. Cina pentru prieteni va fi mult mai ușor și rapid de pregătit, oferindu-ți mai mult timp alături de ei.
Descoperă și...