Pinterest

Ciorbă de porumb

Untul catifelat și porumbul dulce conferă un gust deosebit acestei specialități.
Ușor
4 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 Conservă [670 g) Porumb dulce boabe Bonduelle

100 g unt

1 ceapă

1 l bulion

1 lingură făină

Sare

Piper
Ingrediente pentru 4 persoane
1 Conservă [670 g) Porumb dulce boabe Bonduelle

100 g unt

1 ceapă

1 l bulion

1 lingură făină

Sare

Piper
  1. Pași 1
    Untul se topește în tigaie, se rumenește ceapa, apoi se adaugă porumbul din conservă, iar sucul din aceasta se varsă în bulion, se prăjește un pic
  2. Pași 2
    Făina se dizolvă în câteva linguri de apă, se varsă peste ceapă și porumb amestecând bine
  3. Pași 3
    Peste amestec se varsă bulionul, se gătește cc. 15 minute