Pinterest

Ciorbă de fasole în pâine

Un preparat pe placul tuturor
Mediu
2 persoane
40 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
Ingrediente pentru ciorbă

1 conservă (400 g) fasole albă Bonduelle

1 ceapă mică

1 morcov mediu

1/2 ardei gras roșu

puțină țelină

suc de roșii

ulei

cimbru

boia

piper

sare

Ingrediente pentru pâine

1 kg făină

1,5 cubulețe drojdie

apă călduță

puțină sare
Ingrediente pentru 2 persoane
Ingrediente pentru ciorbă

1 conservă (400 g) fasole albă Bonduelle

1 ceapă mică

1 morcov mediu

1/2 ardei gras roșu

puțină țelină

suc de roșii

ulei

cimbru

boia

piper

sare

Ingrediente pentru pâine

1 kg făină

1,5 cubulețe drojdie

apă călduță

puțină sare
  1. Pași 1
    Mod de preparare ciorbă:
  2. Pași 2
    Călim toate legumele într-o oală cu o lingură de ulei pentru 1-2 minute. Adăugăm sare, piperul și boiaua, după gust.
  3. Pași 3
    Când totul este fiert, adăugăm sucul de roșii și cimbrul. Mai lăsăm pe foc aproximativ 10 minute.
  4. Pași 4
    Amestecăm drojdia cu sare și apă și adăugăm făina. Frământăm și adăugăm apă treptat, până când aluatul nu se mai lipește pe mâini.
  5. Pași 5
    Pentru un aspect auriu, la final ungem pâinea cu un ou și mai lăsăm la cuptor 5 minute.