Chiftele de fasole
O masă vegetariană!
Ușor
4 persoane
40 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 conservă (200 g) Fasole roşie boabe Bonduelle
400 g făină
250 g brânză moale
1 linguriţă sare
250 g unt rece
1 gălbenuș de ou
Cașcaval ras
400 g făină
250 g brânză moale
1 linguriţă sare
250 g unt rece
1 gălbenuș de ou
Cașcaval ras
Ingrediente pentru 4 persoane
1 conservă (200 g) Fasole roşie boabe Bonduelle
400 g făină
250 g brânză moale
1 linguriţă sare
250 g unt rece
1 gălbenuș de ou
Cașcaval ras
400 g făină
250 g brânză moale
1 linguriţă sare
250 g unt rece
1 gălbenuș de ou
Cașcaval ras
- Pași 1Zdrobiți fasolea roșie Bonduelle cu o furculiță până devine o pastă, apoi amestecați-o cu brânză moale și o linguriță de sare. Aluatul se adaugă cu făină într-un castron.
- Pași 2Treceți untul rece printr-o răzătoare cu găuri mari, apoi adăugați-l peste conținutul anterior și frământați aluatul bine pe un strat subțire de făină.
- Pași 3Înfășurați aluatul rezultat într-o folie și lăsați-l să se răcească timp de 15-20 minute. Rulați-l apoi pe o suprafață de făină (înălțimea 1-1, 5 cm).
- Pași 4Tăiați mici discuri de aluat și adăugațile pe folie întro tavă de copt. Cu o pensulă periați discurile cu gălbenuș de ou și presărați brânza rasă.
- Pași 5Coaceți în cuptor la 170 ° C timp de 30 de minute.
Descoperă și...