Pinterest

Chiftele de fasole

O masă vegetariană!
Ușor
4 persoane
40 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 conservă (200 g) Fasole roşie boabe Bonduelle

400 g făină

250 g brânză moale

1 linguriţă sare

250 g unt rece

1 gălbenuș de ou

Cașcaval ras
Ingrediente pentru 4 persoane
1 conservă (200 g) Fasole roşie boabe Bonduelle

400 g făină

250 g brânză moale

1 linguriţă sare

250 g unt rece

1 gălbenuș de ou

Cașcaval ras
  1. Pași 1
    Zdrobiți fasolea roșie Bonduelle cu o furculiță până devine o pastă, apoi amestecați-o cu brânză moale și o linguriță de sare. Aluatul se adaugă cu făină într-un castron.
  2. Pași 2
    Treceți untul rece printr-o răzătoare cu găuri mari, apoi adăugați-l peste conținutul anterior și frământați aluatul bine pe un strat subțire de făină.
  3. Pași 3
    Înfășurați aluatul rezultat într-o folie și lăsați-l să se răcească timp de 15-20 minute. Rulați-l apoi pe o suprafață de făină (înălțimea 1-1, 5 cm).
  4. Pași 4
    Tăiați mici discuri de aluat și adăugațile pe folie întro tavă de copt. Cu o pensulă periați discurile cu gălbenuș de ou și presărați brânza rasă.
  5. Pași 5
    Coaceți în cuptor la 170 ° C timp de 30 de minute.